Till innehållet

Hkif – Härryda kommuns kultur- och idrottsförening

Hkif är en kultur- och idrottsförening för anställda i Härryda kommun. Tillsammans skapar vi möjligheter till aktivitet och välmående till ett reducerat pris. Vår slogan är - För alla oss - Hkif förstås.

Nyheter

Kommande aktiviteter

Fotbollssektionen växer

Vi är nu 40 glada fotbollsspelare som träffas en gång i veckan i Mölnlycke fabriker.
Vill du också vara med på resan? Det blir kul!

Hör av dig till sektionsledare Freddie Svedjekrans

 

Rabatt på träningskort hos Premium Hälsan

Som medlem i Hkif köper du Platinamedlemskap med 12 månaders bindningstid för 399 kr/månad (ordinarie pris 599 kr/månad, en startavgift på 299 kr tillkommer).
Hur får du tillgång till rabatten? Visa upp ditt medlemskort i Cardskipper i samband med att du tecknar ditt kort.

Innefotboll

Ni vet väl om att Hkif har en sektion inom inomhusfotboll (Futsal).Freddie Svedjekrans håller i trådarna och du anmäler ditt intresse direkt till honom.Intresseanmälan innebär att du får en kallelse inför varje pass via bokat.se.Träningarna äger rum lunchtid, Tisdagar, mellan kl. 11.40 – 12.40 i Mölnlycke Fabriker (Fabrikshall C).

Pdf om fotbollen Pdf, 121 kB, öppnas i nytt fönster.

Skapande sektionen

Vår sektion med fokus på kreativitet och skapande planerar att ställa ut sina verk på Kulturhuset i Mölnlycke under senhösten 2024.

Gillar du att skapa och är sugen på att visa upp dina alster så kontaktar du sektionsledare Maija Grotteborn.

Löpning

Spring med Hkif. Nu testar vi intresset att jogga in våren tillsammans med kollegor i kommunen. Under ledning av Martin Andersson springer vi tillsamman på stigarna runt Finnsjön. Alla kan vara med, upplägget anpassas efter deltagarna. Vi startar och avslutar löpningen på parkeringen till Finnsjöns förskola. Första passet blir den 7 mars kl 18.00 och fortsätter sedan varje tisdag. Anmäl ditt intresse till Martin Andersson.

Pdf om löpningen Pdf, 164.5 kB, öppnas i nytt fönster.

Bli medlem i Hkif

Härryda kommuns kultur- och idrottsförening, Hkif, finns för att ge oss anställda möjlighet att tillsammans med arbetskollegor göra något trevligt och hälsosamt till reducerad kostnad. För medlemmar som är anställda i Härryda kommun är medlemsavgiften 10 kr / månad . För pensionsmedlemmar är medlemsavgiften 100 kr/år.
Jag vill bli medlem i Hkif


Hkif logo utan text

Kontakt

Hkif administration, Henrik Stenberg

Prenumerera på Hkif

Hantera prenumeration

Så hanterar vi personuppgifter

Din e-postadress är en personuppgift. När du fyller i din e-postadress och kryssar i för prenumeration så skickas ett mejl till din e-postadress. Genom att klicka på länken i mejlet så aktiverar du prenumerationen och ger samtycke till att Härryda kommun hanterar din e-postadress. Du kan när som helst återkalla ditt godkännande genom att avsluta prenumerationen på den här sidan eller på harryda.se/prenumeration.

Om notifieringen till din e-postadress gett flera returer till systemet, raderas din e-postadress.

Besök harryda.se/personuppgifter för mer information om hur Härryda kommun hanterar personuppgifter.

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2024-05-15