Till innehållet

Hkif – Härryda kommuns kultur- och idrottsförening

Hkif är en kultur- och idrottsförening för anställda i Härryda kommun. Tillsammans skapar vi möjligheter till aktivitet och välmående till ett reducerat pris.

Nyheter

Padelkurser för nybörjare och dig som spelat lite mer

Nu har vi återigen chansen att erbjuda dig som medlem att till subventionerat pris lära dig grunderna eller utveckla ditt padelspel. I samarbete med Östermalmshallen Padel drar vi nu igång två grupper med start i slutet av februari.
Här hittar du mer info om kursen

Crossfit för nybörjare

Nu har vi återigen chansen att erbjuda dig som medlem att till subventionerat pris lära dig grunderna i Crossfit under kompetent ledning av Starkare Crossfit i Mölnlycke. Med start i mars guidas du under 5 söndagar bland skivstänger, rep och hantlar.
Här hittar du mer info om kursen

Kurs i längdskidåkning

4 januari

Favorit i repris! Lär dig grunderna i längdskidåkning. Tillsammans med ledaren Agnetha Le Claire erbjuder vi nu en 10 veckors kurs (max 10 veckor eller så länge det finns snö) med start onsdag 4 januari klockan 17.00 på Hindås skidcenter.  

Förkunskapskrav: du behöver kunna stå och hålla balansen på skidorna. Det finns eventuellt möjlighet att hyra utrustning av Hindås skidklubb. Egen utrustning är dock att rekommendera då de inte kan lova att det alltid finns utrustning att tillgå. 

Hkif har ny ordförande

På extrastämman i den 27 september valdes Martin Andersson till ny ordförande för Hkif. Styrelsen hälsar Martin välkommen och ser med spänning fram emot höten och våren.

Hkif söker ny kassör

Hkif söker en ny kassör som tillsammans med styrelsen kan driva föreningen framåt. Låter det spännande? Hör av dig till någon i styrelsen eller läs annonsen.

Bli medlem i Hkif

Härryda kommuns kultur- och idrottsförening, Hkif, finns för att ge oss anställda möjlighet att tillsammans med arbetskollegor göra något trevligt och hälsosamt till reducerad kostnad. Medlemskap i Hkif kostar 100 kr per kalenderår och dras från din lön i januari eller när du anmäler ditt medlemskap.
Jag vill bli medlem i Hkif

Hkif logo utan text

Kontakt

Hkif administration, Henrik Stenberg

Prenumerera på Hkif

Hantera prenumeration

Så hanterar vi personuppgifter

Din e-postadress är en personuppgift. När du fyller i din e-postadress och kryssar i för prenumeration så skickas ett mejl till din e-postadress. Genom att klicka på länken i mejlet så aktiverar du prenumerationen och ger samtycke till att Härryda kommun hanterar din e-postadress. Du kan när som helst återkalla ditt godkännande genom att avsluta prenumerationen på den här sidan eller på harryda.se/prenumeration.

Om notifieringen till din e-postadress gett flera returer till systemet, raderas din e-postadress.

Besök harryda.se/personuppgifter för mer information om hur Härryda kommun hanterar personuppgifter.

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2023-02-03