Till innehållet

Rabatter och erbjudanden

Medlemskort för rabatt

När du vill använda våra erbjudanden ska du visa medlemskort från Hkif. Medelmskortet är digitalt och du hittar det i appen Cardskipper. Har du inte laddat ner den? Mejla namn och födelsedatum till hkif@harryda.se så skickar vi dig en inbjudan.

Rabatt på träning

Billigare träning för Hkif-medlemmar hos:

Studieförbundet Vuxenskolans kurser

Som medlem har du 50 procents rabatt på Studieförbundet Vuxenskolans kursutbud i Härryda, Mark och Bollebyds kommuner. Anmälan görs direkt på deras hemsida. Glöm inte skriva "Hkif-medlem" i meddelanderutan, så att du får halva priset på deras kurser, dock max 500 kr rabatt per kurs.

Filmklubben i Mölnlycke

Åtta filmer visas per termin och du löser terminsmedlemskap. Om kvällens film är kortare än två timmar visas oftast även en kortfilm. Är du medlem i Hkif kan du lämna in en kopia av ditt terminskort från filmklubben och få 50 kronor tillbaka från Hkif.
Mölnlycke Filmstudio Länk till annan webbplats.

Glasögonmagasinet

Medlemmar i Hkif har 25 procents rabatt på glasögon hos Glasögonmagasinet, Mölnlycke. Rabatten gäller även familjemedlemmar.

Medlemsrabatter hos KAF – kommunalanställdas fritidsförbund

Som medlem i Hkif har du tillgång till KAF:s utbud av medlemsrabatter. Exempel på vad det kan innebära är rabatt på semesterboende, hotell, träning och föreläsare. Hos KAF webbplats hittar du aktuella medlemsförmåner.
KAF medlemserbjudanden Länk till annan webbplats.

Vintern är här, ljuset är på gång, tiden går och snart är det sommar! Här kommer ett härligt erbjudande för KAF:s medlemmar från Västkusten!
Medlemserbjudande från västkusten Pdf, 956.7 kB, öppnas i nytt fönster.

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2024-04-30