Till innehållet

Lämna en synpunkt

Har du synpunkter på kommunens verksamhet och service? Berätta det för oss genom att skicka in dina synpunkter i formuläret här på sidan. Dina synpunkter hjälper oss att förbättra verksamheten och vår service.

En synpunkt kan till exempel handla om något du tycker är bra eller något vi kan göra bättre (klagomål). Idéer och förslag är också varmt välkomna. Dina synpunkter är viktiga.

Har du synpunkter eller klagomål som rör kommunens utbildningsverksamheter ska du använda ett särskilt formulär för detta.
Synpunkter på barnomsorg och utbildning Länk till annan webbplats.

*=obligatoriskt svar

Lämna synpunkt
Kontakta mig via * (obligatorisk)


Kontakta mig via
Vad händer med din synpunkt eller ditt klagomål?

När din synpunkt kommer in till kommunen blir den en allmän handling. Synpunkten lämnas till den som har ansvar för frågan. Hur lång tid det tar innan du får svar - om du vill ha svar - beror på hur omfattande svar din synpunkt kräver.

Har du synpunkter eller klagomål som rör kommunens utbildningsverksamheter ska du använda ett särskilt formulär för detta.
Synpunkter på barnomsorg och utbildning

Vill du till exempel anmäla ett hål i gatan, fel på gatubelysning eller klotter? Använd då ett särskilt formulär eller tjänsten för felanmälan i appen Mitt Härryda.
Felanmälan

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2024-03-19