Till innehållet

Senior Sport School

Härryda kommun erbjuder invånare som är 60+ att delta i Senior Sport School. Under 12 veckor får du prova på olika fysiska aktiviteter men också delta i föreläsningar, tematräffar med mera.

Äldre som tränar

Vill du vara med på ett "hälsoäventyr"?

Vill du vill komma ut och röra på dig lite och knyta nya kontakter? Då är du välkommen att anmäla dig till Senior Sport School. Här får du prova på olika fysiska aktiviteter hos våra lokala idrottsföreningar, delta i tematräffar med fokus på hälsa, laga hälsosam mat och ta del av intressanta föreläsningar.

  • Senior Sport School pågår under 12 veckor med start 11 september
  • Vi träffas två gånger i veckan, måndagar och onsdagar mellan klockan 10–12.
  • Att delta i Senior Sport School kostar 300 kronor.

Informationsmöte 28 augusti

28 augusti kl 10-10.30 är du välkommen på informationsmöte. Där får du veta mer och kan även anmäla dig. Du kan också anmäla dig via fritidsassistenten, kontaktuppgifter nedan. Utlottning av platserna kommer att ske vid stort intresse. Platsen för mötet är i skrivande stund inte bestämd men kommer att stå på den här sidan i god tid innan mötet.

Senior Sport School arrangeras av RF-SISU Västra Götaland och Härryda kommun tillsammans med det lokala föreningslivet. Anmälan är öppen för dig som är 60+ och bosatt i Härryda kommun.

Kontakt

Johan Wantzin, fritidsassistent

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2024-04-22