Till innehållet

Senior Sport School

Härryda kommun erbjuder invånare som är 60+ att delta i Senior Sport School. Under 12 veckor får du prova på olika fysiska aktiviteter men också delta i föreläsningar, tematräffar med mera.

Äldre som tränar

Vill du vara med på ett "hälsoäventyr"?

Vill du vill komma ut och röra på dig lite och knyta nya kontakter? Då är du välkommen att anmäla dig till Senior Sport School. Här får du prova på olika fysiska aktiviteter hos våra lokala idrottsföreningar, delta i tematräffar med fokus på hälsa, laga hälsosam mat och ta del av intressanta föreläsningar.

Senior Sport School pågår under 12 veckor och vi träffas två gånger i veckan. Träffarna är mellan klockan 10–12 på måndagar och onsdagar. Aktivieterna sker i Mölnlycke och Landvetter. Att delta i Senior Sport School kostar 300 kronor.

Höstens grupp är fullbokad

Höstens Senior Sport School startar den 11 september och avslutas den 29 november. Höstens platser är fullbokade.

Ny grupp till våren

Anmälan till vårens platser sker i samband med en informationsträff under hösten. Information om informationsträffen publiceras här på webbsidan och i bland annat Lokalpressen. Du kan också kontakta fritidsassistenten, se nedan. Utlottning av platserna kommer att ske vid stort intresse.

Senior Sport School arrangeras av RF-SISU Västra Götaland och Härryda kommun tillsammans med det lokala föreningslivet. Anmälan är öppen för dig som är 60+ och bosatt i Härryda kommun.

Kontakt

Johan Wantzin, fritidsassistent

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2023-09-01