Till innehållet

Öppen verksamhet

Kulturskolan har inte bara kurser som du kan anmäla dig till. Vi har också flera aktiviteter som är en del av vår öppna verksamhet!

Du behöver inte vara elev på kulturskolan för att vara med på kulturskolans öppna verksamhet. Den öppna verksamheten är helt gratis och kräver ingen föranmälan, det är bara att hänga på!

Musikproduktion

Kom och testa på musikproduktion i vår studio i Landvetters kulturhus. Pröva att skapa musik i dator och spela instrument. Öppen musikproduktion arrangeras på torsdagar och fredagar mellan klockan 15 och 18 och är tillgänglig från årskurs 6 och uppåt.

Om musikproduktion

Musikens hus

Musikens hus är öppet varje torsdag mellan kl 18 och 21 i Landvetters kulturhus för dig som vill repa, använda musikstudio, skriva egna låtar, skapa, dansa eller göra musikvideos. Ibland har vi temakvällar och uppträdanden där du kan uppträda för första gången eller finslipa din scennärvaro några gånger under terminen. Du får själv vara med och påverka vad vi ska göra.

Om musikens hus

Mer för unga

 

Häng i Ateljén

Varje fredag är det Häng i Ateljén i Landvetters kulturhus. På Häng i Ateljén-tillfällena kan du skissa, måla, pyssla, animera, göra dräkter och skapa vad du vill.

Om Häng i Ateljén

Mötesplatser

Det finns flera mötesplatser särskilt inriktade mot ungdomar i årskurs 6 - 20 år. Här kan unga spela spel, ha tema- och lovaktiviteter, LAN, matlagning, turneringar, SPA-kväll och mycket mer. Åldrarna på enskilda verksamheter kan variera.

Om mötesplatser för unga

Händer i veckan

Varje vecka arrangeras många aktiviteter som ger möjlighet för unga att prova på eller utveckla sitt kreativa skapande, eller fixa saker att göra utifrån egna idéer med handledning från kunnig personal.

På gång för unga

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2024-03-19