Till innehållet

Musikens hus

Varje torsdag kan du som vill repa, använda musikstudio, skriva egna låtar, skapa, dansa eller göra musikvideos komma till Landvetters kulturhus. Ibland arrangeras temakvällar och uppträdanden där du kan uppträda för första gången eller finslipa din scennärvaro några gånger under terminen.

Inzoomade händer över ett mixerbord.

Torsdagar

Perioden 18 januari till 30 maj har vi öppet varje torsdag från kl 18-21 och håller till på andra våningen i Landvetters kulturhus. Musikens hus har aktiviteter som riktar sig till dig som går i årskurs 6 upp till 20 år och det är gratis att delta. Du som besöker oss har ett intresse för musik, dans, konst, film eller motsvarande. Här finns möjligheter att utvecka ditt skapande, eller prova-på något nytt.

  • Kl 15-18 Öppen musikproduktion
    Prova på ett instrument, skriv en låt, lär dig göra beats eller använda danssalen. Niklas från kuturskolan är på plats.

  • kl 18-21 Öppen verksamhet för musikintresserade
    Musikproduktionen forsätter som tidigare. Det finns också möjlighet att repa med ditt band, låna studio, skapa i ateljén och träffa andra med samma intresse.

På Musikens hus finns personal från Fritid Ungdom, Härryda kulturskola och Landvetters kulturhus. Tillsammans med ungdomarna som besöker oss skapar vi en trygg och meningsfull mötesplats.


Följ oss på Instagram: Musikenshus Landvetter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2024-06-17