Till innehållet

Kulturskolans intresseförening

Kulturskolans intresseförening ska verka för att stimulera och uppmuntra Kulturskolans elever. Föreningen ska också bidra till ökad insikt om vikten av en kulturskola, både hos beslutsfattare och kommunens invånare.

Två elever på kulturskolan sjunger i mikrofon

Bild: Anna Sigvardsson Högborg

Detta gör intresseföreningen

Genom att stödja Kulturskolans intresseförening bidrar du till de där extra aktiviteterna som är så viktiga för elevernas utveckling. Intresseföreningen stödjer kulturskolans elever med olika berikande aktiviteter, som att åka på läger, orkesterresor, få stipendier till kurser och vara med om andra aktiviteter utöver den ordinarie undervisningen. Alla som vill gynna kommunens musik- och kulturliv är välkomna att bli medlem i kulturskolans intresseförening.

Bli medlem

Stöd ett aktivt kulturliv i Härryda kommun och verksamheten för våra kulturutövande ungdomar! Medlemsavgiften är 150 kr per familj och läsår.
Plusgironummer 62 95 43-0
Swish 123 240 42 00

Sök stipendium

Kulturskolans intresseförening vill på olika sätt uppmuntra och stödja kulturskolans elever. Som en del i föreningens verksamhet har kulturskolans elever möjlighet att söka stipendier och resebidrag för exempelvis kurser och läger.

Kontakta kulturskolan@harryda.se om du vill ansöka om stipendium.

Personuppgifter

För att vi ska kunna administrera medlemsskap i intresseföreningen behöver vi behandla dina personuppgifter.

Om hur dina personuppgifter behandlas

Kontakt

Madeleine Åberg, ordförande

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2022-11-10