Till innehållet

Hulelyckans förskola

Hulelyckans förskola ligger i centrala Mölnlycke och har två avdelningar. Förskolan har nära till både kulturhus och fina naturområden som ger möjlighet till utforskande promenader i förskolans närområde.

Hulelyckans förskola

Arbetssätt

Hulelyckans förskola arbetar kontinuerligt med förskolans lärmiljöer. Förskolan strävar efter att erbjuda en stor variation av material men också flera små sammanhang för barnen genom att skapa rum i rummet. Vi vill på så sett ge barnen tillgång till utmanande och inspirerande lärmiljöer med närvarande pedagoger.

Inskolning

Inskolningen på Hulelyckans förskola bygger på principen att ska möta just ditt barn och försöka anpassa inskolningen utifrån barnets behov och förutsättningar. Därför är dialogen mellan föräldrar och pedagogerna viktig.

Som ny till Hulelyckans förskola får vårdnadshavare och barn en introduktion till hur förskolan fungerar. Inskolningen på Hulelyckans förskola bygger på principen att ska möta just ditt barn och försöka anpassa inskolningen utifrån barnets behov och förutsättningar genom dialog mellan föräldrar och pedagoger.

Utemiljö

Förskolans gård är en plats för kreativa och lärande sammanhang och roliga rörelseorienterande aktiviteter. I förskolans närområde finns många naturområden som barn och pedagoger besöker och upptäcker tillsammans.

Kontakt

Avdelningen Gräshoppan

Avdelningen Nyckelpigan

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2022-08-26