Till innehållet

Nattvandring

Att nattvandra innebär att vuxna gemensamt rör sig ute på fredags- och lördagskvällar och på så vis finns till hands för våra barn och ungdomar. Nattvandring är ingen kommunal verksamhet utan bygger på frivilliga krafter.

Att nattvandra innebär att vuxna finns tillgängliga för barn och ungdomar på fredag- och lördagskvällar - när de är på väg hem från sena träningar, biobesök eller fester. Som nattvandrare finns du där ungdomarna är - du är synlig och tillgänglig och kan hjälpa till om det behövs.

Föräldrar i årskurs 6-9 hjälps åt

Alla klasser i årskurs 6-9 tilldelas en helg, fredag- och lördagkväll per läsår, se schema nedan. Schemat innebär att du som förälder ställer upp en gång per läsår mellan klockan 20.45 till förslagsvis klockan 01.00. En påminnelse på Facebook publiceras till den klass som ska nattvandra och den klass som nattvandrar får gärna tagga sig i ett inlägg för visa att vi finns och engagerar oss.

Schema

Under sommaren finns inget schema för nattvandring utan alla över 25 år som kan ställa upp är välkomna att göra det. Nattvandringsscheman sprids via skolorna i samband med höstens skolstart och på nattvandringarnas Facebook-sidor. Härryda kommun är också behjälplig med att sprida informationen här.

Nattvandring i Mölnlycke

Nattvandring i Landvetter

Nattvandring i Hindås och Rävlanda

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2024-05-03