Till innehållet

Ny företagslots på plats

Nyhet publicerad: 05 feb 2024

Idag, 5 februari, börjar Härryda kommuns nya företagslots, Anna Sjöström. Företagslotsen är ett stöd till kommunens företagare och en viktig pusselbit i Härryda kommuns satsning på att vara Sveriges bästa näringslivskommun.

Härryda kommun jobbar för att vara en professionell, kommunikativ och serviceinriktad partner till företagare. Med rätt kunskap, kontakter och erfarenheter vill kommunen göra vardagen enklare för företag och företagare.

Ett dynamiskt näringsliv är en förutsättning för en växande kommun. Det är genom företagande som nya arbetstillfällen och förutsättningar för att bo, leva och verka i kommunen skapas. Härryda kommuns målsättning är att vara god samarbetspartner för det lokala näringslivet så att företag ska kunna, vilja och våga växa i kommunen.

– Näringslivet är mycket viktigt för kommunen och ett fungerande samspel mellan näringsliv och kommun gynnar alla. Därför anser jag att rollen som företagslots är otroligt viktig i en kommun. En väl fungerande kommun som attraherar företag för etablering och expansion genererar många positiva effekter för hela kommunen, säger Anna Sjöström, ny företagslots i Härryda kommun.

Mer om vårt arbete med näringslivet

Kontakt

Anna Sjöström, Företagslots

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt