Till innehållet

Studio 11

Studio 11 i Mölnlycke är en mötesplats för ungdomar i årskurs 6 till 18 år. Studio 11 är en mötesplats för att umgås med sina vänner och att träffa nya.

Ett biljardbord med endast boll nummer 11 mitt på bordet

12/6- 16/8 erbjuder Fritid ungdom en massa verksamhet för ungdomarna i kommunen. I Sommarlovsprogrammet Öppnas i nytt fönster. hittar du all information.

OBS! Under lovet gäller inte ordinarie dagar och öppettider.

Studio 11 ligger på Hönekullavägen 11 i Mölnlycke och riktar sig till dig som går i årskurs 6 upp till 18 år. På Studio 11 kan du spela spel, ha tema- och lovaktiviteter, LAN, matlagning, turneringar, SPA-kväll och mycket mer. Det är gratis att besöka och delta i aktiviteter på Studio 11.

Öppettider

Studio 11 har i regel öppet tre dagar i veckan. Plats och tid kan variera beroende på planerade aktiviteter, lov eller yttre omständigheter. Aktuella öppettider går alltid att finna på vårt instagramkonto Studio 11 Mölnlycke Länk till annan webbplats..

Öppettider

  • Måndag klockan 15-21.
  • Torsdag klockan 15-21.
  • Fredag jämn vecka klockan 17-23.

Unga är med och bestämmer

Vad vill du göra? Här jobbar det alltid utbildade, trygga vuxna som gör allt för att Studio 11 ska vara en trygg mötesplats för alla. Vi vill att ungdomarna är med och skapar innehållet och utvecklar mötesplatsen. 

Följ oss på instagram: Studio 11 Mölnlycke Länk till annan webbplats.

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2024-06-17