Kontakt
Lyssna

Spontanidrotten i Hindås stängs, men hoppas snart öppna igen

Spontanidrott är en uppskattad verksamhet som Härryda kommun och föreningslivet samarbetar kring. Verksamheten vänder sig i första hand till ungdomar och upplägget är enkelt: Hit kommer man med gympadojor och vattenflaska för att ha kul, och på en nivå där alla kan och får vara med. Kommunen står för lokalen och en eller flera föreningar håller i verksamheten – som kan vara allt från innebandy till gymnastik.

Sedan en tid tillbaka är det ingen förening som står bakom verksamheten på fredagarnas spontanidrott i Hindås idrottshall och Härryda kommun har därför beslutat att stänga verksamheten. För att vi åter ska upplåta hallen krävs att en eller flera föreningar och deras styrelser tar ansvar för både verksamheten, hallen och dess utrustning.

Är du och din förening intresserade av att göra det, så är ni varmt välkomna att höra av er. Vår förhoppning är att spontanidrotten ska kunna öppna snarast och återigen kunna erbjuda en bra verksamhet för våra ungdomar. Fram till dess så får befintligt föreningsliv nyttja dessa halltimmar.

Kontakt

Annette Hansen, enhetschef för Fritid Förening
031-724 64 50annette.hansen@harryda.se