Lyssna

Boka lokal

I Härryda kommun gäller följande till och med 1 april vilket kan förändras om nya undantag anges:

  • Barn- och ungdomsverksamhet kan återupptas i kommunens idrottshallar, ishall samt övriga bokningsbara lokaler i exempelvis kulturhusen för de som är födda 2002 eller senare samt utövare som ägnar sig åt yrkesmässig idrott.
  • Privatpersoner, företag eller andra externa aktörer kan i perioden inte boka inomhusanläggningarna.
  • Varje enskild förening, ledare och aktiv har som ansvar att säkerställa att verksamheten bedrivs på ett smittsäkert sätt.

Redan bokade tider i inomhusanläggningarna för personer födda 2002 eller tidigare kan tyvärr inte användas under den aktuella perioden. Vi kommer inte heller fakturera bokningarna.

Bokningar av tider efter den 1 april kan göras i Bokningsschematlänk till annan webbplats med reservation för ytterligare restriktioner.

Personer födda 2002 och tidigare kan boka kommunens utomhusplaner såvida att Folkhälsomyndigheternas råd om smittsäker träning följas.

Folhälsomyndigheten: Information till idrottsföreningar och träningsanläggningar om covid-19

Föreningsservice hyr ut idrottsanläggningar och idrottslokaler i skolor på kvällar och helger. Föreningar, privatpersoner och företag är välkomna. Du kan boka ett enstaka tillfälle eller en stående tid varje vecka.

Wallenstamshallen

Foto: Mats Fundberg

Du kan leta efter lediga tider i vårt bokningsschema

I schemat kan du skicka en förfrågan om att boka en ledig tid. Tiden är bokad när du fått en bekräftelse från Fritidskontoret. Du kan inte själv boka tider direkt i schemat.
Leta efter ledig tid i bokningsschemat.länk till annan webbplats

Barnkalas

Obs! Vi rekommenderar alla som bokar barnkalas att vara ute i så god tid som möjligt. Gärna minst två veckor innan kalaset. Annars ökar risken att ni inte får önskad tid.

Barnkalas kan bokas i gymnastiksalar. Redskap ingår inte i uthyrningen.
Vid bokning gäller följande:

  • Minsta tid att boka är 3 timmar till ett fast pris på 500 kr. Vill du boka längre tid betalar du vanlig timtaxa, 140 kr/tim.
  • Ingen förtäring är tillåten i gymnastiksalarna.
  • Du ska återställa och grovstäda lokalerna efter dig och ta hand om ev. sopor. Du får själv ta med städredskap.

För att hitta lediga tider och skicka en förfrågan om att boka går du in på vårt bokningsschema. Observera att tiden först är bokad när du fått en bekräftelse från föreningsservice. Leta efter ledig tid i bokningsschematlänk till annan webbplats

Hyra en samlingslokal

I kommunen finns både förenings- och kommunägda lokaler att hyra för olika ändamål. Vi har sammanställt några lokaler som finns, hur stora de är och alla kontaktpersoners telefonnummer på sidan Hyra samlingslokal