Wallenstam arena

Wallenstam arena i Mölnlycke är kommunens största arena för matcher och evenemang. Den är också innebandylaget Pixbo Wallenstams nya match- och träningsarena och öppnar för större publik så snart det är möjligt.

Wallenstam arena är Härryda kommuns arena för idrott, utställningar och evenemang. Den är en 6 300 kvadratmeter stor inomhusarena med knappt 1 600 läktarplatser och en stor spelplan. I arenan ryms också en stor träningshall, åtta omklädningsrum, kafeteria och en utställningsdel med konferensutrustning. Direkt innanför entrén finns kiosker och plats för andra försäljningsytor samt biljettkassor. 

Hemmaplan för innebandy

Arenan är innebandyklubben Pixbo Wallenstams matcharena. Klubben ordnar även cuper och träning åt klubbens lag i arenan. Andra sporter och föreningar kan hyra hallen för olika typer av arrangemang.

Bokningar och besök

Arenan går att boka för evenemang. Bokningarna hanteras av kansliet hos Pixbo Wallenstam innebandyklubb. Matchbiljetter bokas genom Pixbo Wallenstams webbplats.

Har du andra frågor om arenan är du välkommen att kontakta Härryda kommun.

Tillgänglig för alla

Det finns hiss mellan de två våningsplanen så att alla utrymmen är tillgängliga. Det finns även åskådarplatser för exempelvis rullstolsburna personer.

Arenatorget färdigt nästa år

Arenatorget samplaneras med Wallenstams byggnationer i närheten. Torget mäter cirka 3 000 kvadratmeter och väntas bli klart under 2022.
Torget och andra vägprojekt kring Mölnlycke fabriker

Kontakt

Boka Wallenstam arena för framtida evenemang:

wallenstamarena@pixbo.se

Övriga frågor om hallen:

Föreningsservice
foreningsservice@harryda.se031-724 61 00 (kontaktcenter)

Adress:Viola Gråstens plats 3
435 35 Mölnlycke