Till innehållet

Utställning: Att ana evigheten i ögonblicket

Fotografi av Karin Karlsson

Solnedgång med havet.

Foto: Karin Karlsson

Information

Datum: 24 feb - 9 mar

Plats: Konstgången, Mölnlycke kulturhus, Mölnlycke

Fotoutställning i Konstgången med bilder av Karin Karlsson.

 

Livet pågår ständigt. Inom oss och runt omkring oss. Det består av ögonblick och andetag. De flesta passerar rätt obemärkt förbi, men ibland griper de tag i oss. En kort sekund då själva livet får oss att tappa andan. En hissnande känsla som öppnar upp för något större. Något bortom oss själva. En liten detalj eller en storslagen vy. Något som skakar om eller sprider lugn. En känsla att bära med sig och leva av.

Orden räcker sällan till för att beskriva de där tillfällena, en bild kan fånga en aning av vad det handlar om. Det är sådana ögonblick jag försöker fånga i mina bilder. Min förhoppning är att Du när du ser dem ska ana något av det jag upplevde i det ögonblicket de togs och att de ska öppna upp något inom Dig.

Karin Karlsson arbetar till vardags mest med ord, då hon är präst i Råda församling här i Mölnlycke och skriver krönikor för Lokalpressen.

Bilder och fotograferandet är dock ett intresse som funnits länge och allra helst fotograferar Karin med sin mobilkamera. Hon har nyligen även skaffat en systemkamera som hon håller på att lära sig använda.

De allra flesta bilderna är tagna på utflykter i närområdet, och det har även blivit ett och annat stopp längs Landvettersjön på väg till eller från arbetet.

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2024-02-08