Till innehållet

Litteraturkväll med Tina Harnesk

Kvinna med samisk dräkt utomhus i vinterlandskap och bokomslaget för "Folk som sår i snö".

Foto: Sandra Hallnor. Bild beskuren och bearbetad.

Information

Datum: 25 sep

Tid: 18:00 - 20:00

Plats: Caféscenen, Mölnlycke kulturhus, Mölnlycke

Biljetter: 150 kr, 75 kr för dig under 26 år. Köp biljett här Länk till annan webbplats. eller på något av kommunens bibliotek.

Välkommen till en kväll i litteraturens tecken!

Träffa Tina Harnesk, författare till Folk som sår i snö, en mångbottnad roman med rötter i den nordsamiska erfarenheten. Den blev Årets bok 2023 och är även utvald till bok för Hela Härryda läser. Bokens tema sammanfaller med Bokmässans tema som i år är Sápmi.

Under kvällen presenterar dina lokala bibliotekarier ett urval av höstens boknyheter och du får chans att vara med i utlottning av goodiebags och biljetter till Bokmässan.

Vi bjuder på enklare tilltugg!

Mer om Folk som sår i snö:
Vi får lära känna två generationer samer; en äldre generation, som tvångsförflyttades söderut som barn, och barnbarnens generation som vuxit upp helt utan kontakt med det samiska.

HELA HÄRRYDA LÄSER är ett samarbete mellan folkbiblioteken i kommunen, där tanken är att så många som möjligt läser samma bok och sedan träffas för att prata om den.

Det är fritt för vem som helst att vara med. Du lånar boken som vanligt på biblioteket eller som e-bok/e-ljudbok på Libby. Det kostar ingenting att låna boken.

Arrangör: Kultur Härryda i samarbete med NBV.

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2024-06-11