Till innehållet

Extrapris - En billig revy!

Wendelsbergs Folkhögskolas nyårsrevy “EXTRAPRIS - En Billig Revy!”, spelas på vår fina teater. I denna fantastiskt roliga revy får man bland annat se och höra en narcissist som bokat upp alla passtider, Moder Jord som ligger dödssjuk och Prins Charles som drömmer om att bli kung.

Tjej som kastar pengar över huvudet. Tjejen hålls upp av två personer. Text på bilden är extrapris en billig revy. 13 jan till 11 feb.
Information

Datum: 13 jan - 11 feb

Plats: Wndelsbergs Folkhögskola Mölnlycke

Wendelsbergs Folkhögskolas nyårsrevy “EXTRAPRIS - En Billig Revy!”, spelas på vår fina teater med premiär den 13 januari. I denna fantastiskt roliga revy får man bland annat se och höra en narcissist som bokat upp alla passtider, Moder Jord som ligger dödssjuk och Prins Charles som drömmer om att bli kung. Dessutom firar vi svensktoppen som fyller 60 år med härligt billig schlager. Och vem älskar inte lite billig schlager?

Wendelsbergsrevyn har spelats i över 30 år och det är andraårs-eleverna på musikallinjen som underhåller er från scenen, tillsammans med vår magnifika orkester.

Så missa inte chansen att se denna enastående show med sång, dans och sketcher i överflöd!

Varmt välkomna till ”EXTRAPRIS - En Billig Revy!”

Wendelsberg Folkhögskolas nyårsrevy Länk till annan webbplats.

Hitta till Wendelsbergs Folkhögskola, se karta Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Arrangör: Wendelsbergs Folkhögskola

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2023-01-23