Kontakt
Lyssna

Biblioteken i Härryda kommun

Kommunens bibliotek hittar du i Mölnlycke, Landvetter, Hindås och Rävlanda. Här kan du låna böcker, film och andra medier utan kostnad. Sagostunder, pyssel, författarbesök och bokcirklar är några av bibliotekens aktiviteter som du kan ta del av.

Biblioteket på webben, dygnet runt!

bibliotekens webbplats "bibliotek.harryda.se"länk till annan webbplats kan du bland annat få inspiration till läsning, men även reservera nya böcker, låna om det du har hemma eller låna e-böcker.

Vi har en ny kulturwebb!

Numera hittar du det som rör Härryda kommuns kulturverksamhet på kultur.harryda.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. En modern, aktuell och levande webbplats - full av inspiration till nya kulturupplevelser.

Kika i kalendernlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att ta del av spännande evenemang på scenlänk till annan webbplats, konst & utställningarlänk till annan webbplats, aktuella biofilmerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, barn & familjlänk till annan webbplats, ungalänk till annan webbplats, aktiviteter på våra biblioteklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och på våra kulturhus i Mölnlyckelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Landvetterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här hittar du snabblänkar direkt till kulturwebben

Den information om kulturverksamheten i Härryda kommun som du tidigare hittat här på harryda.se finns nu på kulturwebben: kultur.harryda.selänk till annan webbplats.

Kontakt

Karin Brämberg, enhetschef Mölnlycke kulturhus
031-724 64 09
karin.bramberg@harryda.se

Annika Cross, enhetschef Landvetters kulturhus, Hindås och Rävlanda bibliotek
031-724 87 05
annika.cross@harryda.se
Mölnlycke bibliotek
031-724 64 00
molnlycke.bibliotek@harryda.se
Landvetters bibliotek
031-724 87 00
landvetter.bibliotek@harryda.se
Hindås bibliotek
031-724 87 02
hindas.bibliotek@harryda.se
Rävlanda bibliotek
031-724 87 03
ravlanda.bibliotek@harryda.se