Bibliotek

Kommunens bibliotek hittar du i Mölnlycke, Landvetter, Hindås och Rävlanda. Här kan du låna böcker, film och andra medier utan kostnad. Sagostunder, pyssel, författarbesök och bokcirklar är några av bibliotekens aktiviteter som du kan ta del av.

Biblioteket dygnet runt

På bibliotekets webbplats bibliotek.harryda.se Länk till annan webbplats. kan du söka böcker, skaffa bibliotekskort och kolla ditt bibliotekskonto.

Kulturverksamheten har en egen webbplats

Numera hittar du det som rör Härryda kommuns kulturverksamhet på kultur.harryda.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. En modern, aktuell och levande webbplats - full av inspiration till nya kulturupplevelser.

Kika i kalendern Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att ta del av spännande evenemang på scen Länk till annan webbplats., konst & utställningar Länk till annan webbplats., aktuella biofilmer Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., barn & familj Länk till annan webbplats., unga Länk till annan webbplats., aktiviteter på våra bibliotek Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och på våra kulturhus i Mölnlycke Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Landvetter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Snabblänkar till kulturwebben:

Den information om kulturverksamheten i Härryda kommun som du tidigare hittat här på harryda.se finns nu på kulturwebben: kultur.harryda.se Länk till annan webbplats..

Kontakt

Karin Brämberg
Kulturhus- och bibliotekschef Mölnlycke kulturhus, tillförordnad chef Landvetters kulturhus, Hindås och Rävlanda bibliotek
031-724 64 09
karin.bramberg@harryda.se
Mölnlycke bibliotek
031-724 64 00
molnlycke.bibliotek@harryda.se
Landvetters bibliotek
031-724 87 00
landvetter.bibliotek@harryda.se
Hindås bibliotek
031-724 87 02
hindas.bibliotek@harryda.se
Rävlanda bibliotek
031-724 87 03
ravlanda.bibliotek@harryda.se