Handel och service

Hindås

I Hindås centrum finns livsmedelsbutik med post och apotek, bibliotek och ett antal butiker. Centrum erbjuder ett bra serviceutbud för ditt vardagsbehov som t ex vårdcentral och BVC. Här finns möjlighet att tanka din bil och även ladda ditt elbilsfordon.

Hällingsjö

I Hällingsjö finns en närbutik för livsmedel och apoteksvaror. Här finns också möjlighet att tanka din bil. I området finns ett par butiker och även ett antal gårdsbutiker.

Härryda

I Härryda samhälle finns ett par butiker och serviceställen. Landvetter flygplats erbjuder ett stort utbud av både handel och service.

Landvetter

I Landvetter finns livsmedelsbutiker, flera butiker och restauranger. Centrum erbjuder ett brett utbud för dina vardagsbehov och här finns bl a vårdcentral, BVC och tandläkare. Kulturhus och bibliotek ligger också i centrum och i anslutning till resecentrum. Här finns möjlighet att tanka din bil och ladda ditt elbilsfordon.

Mölnlycke

I centrum finns ett stort antal butiker och restauranger och systembolag. Centrum erbjuder ett brett utbud för dina vardagsbehov med livsmedelsbutiker, vårdcentral, BVC och tandläkare, frisörer och gym. Kulturhus och bibliotek ligger också i centrum. Här finns möjlighet att tanka din bil och flera laddningsställen för ditt elbilsfordon.

Rävlanda

I Rävlanda finns ett par butiker och matställen. I centrum finns också bibliotek och vårdcentral. Här finns en livsmedelsbutik där posten har sin utlämning.