Till innehållet

Aktiviteter

Rådahemmet har ett stort utbud av aktiviteter. Vi erbjuder olika musikarrangemang och aktiviteter utifrån önskemål och intresse.

På Rådahemmet anordnas aktiviteter gemensamt i huset. Vi har en fin innergård med gott om sittplatser, här grillar vi under sommartid. Omgivningen är promenadvänlig och det finns sittmöjligheter även runt huset och på innergården.

Gym, ljusrum och spa

På första våningen finns ett mindre gym. På andra våning finns ett ljusrum med massagestol och på våning tre ett sparum med möjlighet att utföra hårvård, fotvård och manikyr.

Planering av aktiviteter

Rådahemmet planerar aktiviteterna efter de boendes önskemål med stöd av aktivitetsansvariga i verksamheten. Rådahemmet har även samarbete med en trädgårdsterapeut för att lyfta arbetet med boendes sinnen till naturen och växtlighet. ​
Gröna miljöer på våra äldreboenden

I huset finns en stor samlingsplats med tv, Apple tv, Yetitablet (en stor digital platta med möjlighet till aktiviteter), video, stereo och piano. På Rådahemmet finns även en finmatsal för fester och högtidsdagar. På våningarna finns det tv (Apple tv) och möjlighet att hämta sällskapsspel och bollar.

Kontakt

Karin Wannberg, fritidsassistent

Plats, adress, länka och beskriv

Sari Alex Elfstrand, trädgårdsterapeut

Plats, adress, länka och beskriv

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2022-09-28