Till innehållet

Måltider

Maten som serveras på Ekdalagården lagas av det egna köket. Tillgången till eget kök underlättar vid aktiviteter på boendet eller om någon behöver specialkost.

Köket lagar också mat i samband med firandet av olika traditioner, fester och cafékvällar. Under sommarmånaderna, när vädret tillåter, finns det möjlighet att grilla. Då ställer vi in middagen och går ut och äter.

Mat serveras på följande tider

  • Frukost 8.30–10
  • Lunch 13–14
  • Middag 17.30

Efter klockan 20 finns tillgång till kaffe, te, smörgås för den som önskar.

Måltiderna serveras i köken på respektive enhet. Anledningen till att vi äter tillsammans är bland annat för att ge brukarna möjlighet att träffas och prata med varandra. Om någon önskar äta i sin lägenhet, går det också bra.

Som anhörig är du välkommen att äta här. Ring gärna köket innan, så att de vet att du kommer: 031-724 65 81 Du kan betala kontant eller via swish.

Ekdalagården har en finmatsal som du gärna får använda till kalas eller fest. Där finns även porslin att låna. Du och dina anhöriga ansvarar för att städa och diska efter er (diskmaskin finns). Bokning av finmatsalen sker hos samordnare eller administratör.

Mat och måltider på våra äldreboenden

Kontakt

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2022-09-28