Nattvandring

Att nattvandra innebär att vuxna gemensamt rör sig ute på fredags- och lördagskvällar och på så vis finns till hands för våra barn och ungdomar.

Att nattvandra är att bry sig

Att nattvandra innebär att vuxna finns tillgängliga för barn och ungdomar på fredag- och lördagskvällar - när de är på väg hem från sena träningar, biobesök eller fester. Som nattvandrare finns du där ungdomarna är - du är synlig och tillgänglig och kan hjälpa till om det behövs.

Det kan handla om att hjälpa till att kontakta någon, medla, plåstra om eller bara lyssna. Förutom motion och en trevlig kväll (och chans att lära känna andra föräldrar) kan din insats göra stor skillnad för våra barn och ungdomar.

Föräldrar i årskurs 6-9 hjälps åt

Alla klasser i årskurs 6-9 tilldelas en helg, fredag- och lördagkväll per läsår, se schema nedan. Schemat innebär att du som förälder ställer upp en gång per läsår mellan klockan 20.45 till förslagsvis klockan 01.00 - visst hinner vi alla med det? En påminnelse på Facebook publiceras till den klass som ska nattvandra och den klass som nattvandrar får gärna tagga sig i ett inlägg för visa att vi finns och engagerar oss.

Schema

Under sommaren finns inget schema för nattvandring utan alla över 25 år som kan ställa upp är varmt välkomna att göra det. Nattvandringsscheman publiceras här och på Facebook-sidorna i samband med höstens skolstart. Schemat sprids också via skolorna.