Kontakt
Lyssna

Personal

På Bygården arbetar totalt 25 personal dag, kväll och natt. Under dag- och kvällstid är det 18 personer som arbetar på varierande tider. 6 personer arbetar endast natt och enheten har även en samordnare.

Måndag till fredag arbetar oftast 6 eller 7 personer samtidigt under dagen. Kvällstid är det 5 eller 6 personer som arbetar, samt 2 personer på natten. All personal är utbildade undersköterskor.

Agneta Carlsson, enhetschef, arbetar dagtid måndag till fredag. Om du vill träffa henne är det säkrast att först ringa eller maila för att boka en tid: 031-724 84 51, agneta.carlsson@harryda.se

Lotta Simonsson, samordnare, arbetar dagtid måndag-fredag            
031-724 84 60, ann-charlotte.simonsson@harryda.se

Veronica Andersson, administratör  031-724 84 13, veronica.andersson@harryda.se

Veronica finns på Bygården tisdag, onsdag och torsdag och på Rådahemmet i Mölnlycke måndag och fredag. Om du vill träffa Veronica är det säkrast att först ringa eller maila för att boka en tid.

Fritidsassistenten 0732-59 42 28.

Sjuksköterskor, arbetsterapeut samt fysioterapeut kommer till Bygården vid behov och vid olika möten. Om du vill ha kontakt med någon av dessa personer kan du prata med omvårdnadspersonalen så kan de förmedla kontakten.