Aktiviteter och gemenskap

Äldre i rullstol som gympar på aktiviteten Rävlandaträffen. Foto: Anna Sigvardsson

Sittgympa vid Rävlandaträffen. Foto: Anna Sigvardsson

Delta i ett sittgympapass, njut av en stunds gemenskap över en kopp kaffe eller gå våra populära tipspromenader. Det är ett urval av allt det som vi erbjuder dig som senior. Varmt välkommen!

Öppet hus på Seniorträffar

3 - 7 oktober speciellt för dig som är nyfiken på hur det går till på seniorträffarna. Självklart är du som brukar komma hit också välkommen!

Vi bjuder på kaffe och kanelbullar!

Mölnlycketräffen - 3 oktober kl. 11 - 15

Hällingsjöträffen - 4 oktober kl. 14.30 - 16.30

Landvetterträffen - 6 oktober kl 11 - 15

Hindåsträffen - 7 oktober kl. 11 - 15

Träffarna vänder sig till dig som uppskattar en stunds gemenskap. Oftast krävs ingen föranmälan, det är bara att dyka upp. "Hälsa hela livet" är vårt motto och kom gärna med tips på vad du tycker att vi ska erbjuda på träffarna. Du som känner dig ensam - känn dig extra välkommen till oss.

Nyhetsbrev från Hälsofrämjande enheten

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du senaste nytt om vad som är på gång. Fyll i uppgifterna nedan för att prenumerera.Följ oss på Facebook

Här hittar du aktuella händelser, nyheter och aktiviteter för dig som är senior i Härryda kommun.
Facebooksidan "Träffar för seniorer i Härryda kommun" Länk till annan webbplats.

Film: sittgympa

Sittgympa är enkla övningar som du gör utifrån din egen förmåga - sittande eller stående. Passet är cirka 30 minuter med en skön avslappning på slutet.
Film sittgympa hemma

Film: chiball

Chiball är en stärkande och energigivande träning med inriktning på rörelse, balans och andning. Träningen sker sittande eller stående och är inspirerad av bland annat Tai Chi, Qigong, dans och yoga.
Film chiball-träning hemma