Till innehållet

Ny kurs inom löneområdet hos Yrkeshögskolan

Nyhet publicerad: 30 maj 2024

“Systemhantering inom lön - förvaltning och drift” är en helt ny kurs som Yrkeshögskolan i Mölnlycke erbjuder i höst. Kursen vänder sig till dig som har erfarenhet inom löneområdet och vill ta nästa steg i din karriär.

Två medarbetare framför dataskärmar

Foto: Scandinav

Digitala system spelar en avgörande roll i det dagliga lönearbetet. Enligt branschen finns det ett stort behov av systemförvaltare som har kompetens inom löneområdet för att förstå komplexiteten inom området och hantera den på ett strategiskt och effektivt sätt.

Distanskurs under veckorna 36-51

Målgrupp är du som har erfarenhet av lönearbete och vill ta nästa steg i din karriär. Kursupplägget består av digitala föreläsningar som spelas in, vilket gör det möjligt att kombinera arbete med studier. Kursen omfattar 40 yrkeshögskolepoäng och genomförs under veckorna 36–51 - fördelat på tolv heldagar, varav två dagar på plats i centrala Mölnlycke.

Anette Ambrén

Ännu en utbildning inom löneområdet

– Yrkeshögskolan i Mölnlycke har under många år haft utbildningar inom löneområdet och vi är självklart mycket glada över att vi beviljats denna kortkurs. Utvecklingen går snabbt och allt mer av löneprocessen digitaliseras. Det gör att branschen ser ett ökat behov av personal som har kompetens inom lön och hantering av lönesystem, säger Anette Ambrén, rektor på Yrkeshögskolan i Mölnlycke.


Läs mer om utbildningen och ansök senast 11 augusti 2024 Länk till annan webbplats.

Kontakt

Lieslotte Elfstrand, utbildningsledare

Anette Ambrén, rektor på Yrkeshögskolan och Vuxenutbildningen

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt