Kontakt
Lyssna

Frukostmöte för företagare: Gemensamt språng in i nutiden

Tid: Fre 31 januari kl 9:00-10:00

Plats: Fridaskolanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i Mölnlycke

Välkomna till Fridaskolan i Mölnlycke den 31 januari kl 09:00-10:00 där ni får lyssna på Anders Johanson som är uppvuxen i Mölnlycke och sitter i ledningsgruppen för Husqvarna Group. Han kommer att berätta om Husqvarnas transformation från ett klassiskt industriföretag till en digitaliserad koncern med långt gången AI-implementering. Anders kommer även berätta hur samarbetet mellan Husqvarna och Fridagymnasiet gynnar svenskt näringsliv.

Sommaren 2020 startar Fridaskolorna en ny gymnasieskola i Mölnlycke. Vi vill bjuda in näringslivet att vara med och påverka utformningen av utbildningen i syfte att skapa en skola där eleverna får en tydligare bild av vilka kompetenser omvärlden efterfrågar och vilka valmöjligheter de har på sin fortsatta resa efter avklarad gymnasieutbildning. Vill ni vara med och påverka svensk skola att ta ett språng in i nutiden?

”Jag tycker detta är ett alldeles utmärkt initiativ! Jag ser fram emot att deltaga i mötet tillsammans med det lokala näringslivet” Anders Johanson, CTO, Husqvarna Group; Adj. Professor Industriell Produktutveckling, KTH”

Anmäl dig härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Varmt välkommen,

Anders Berghall, regionchef Fridaskolorna

Malin Stjernman, vd Fridaskolorna

Kontakt:

Helena Alterby Nordström, företagslots
helena.a.nordstrom@harryda.se
031-724 87 76

Fredrik Olsson, näringslivschef
fredrik.olsson@harryda.se
031-724 63 06


Arrangör: Fridaskolanlänk till annan webbplats