Nätverk för företagare

För dig som driver företag finns flera nätverk för rådgivning, samarbete och utveckling. Missa inte heller företagsaktiviteterna runt om i kommunen. Du hittar dem på sidan Företagande [länk].

Business Region Göteborg

När det är dags för ditt företag att utvecklas, när du behöver hjälp med ledarskap, internationalisering eller om det faktiskt inte går som planerat har BRG verktygen som tar dig vidare. BRG erbjuder även starta företag-kurser.
Business Region Göteborg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Expedition Framåt

Tillväxtprogram för små- och medelstora företag i Göteborgsregionen.
Expedition Framåt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen (VGR) arbetar tillsammans med andra organisationer, universitet och högskola att ta vara på den utvecklingskraft och idéer som finns i samhället.
VGRs arbetsområden för näringslivsutveckling Länk till annan webbplats.

Tillväxtverket

Tillväxtverket erbjuder möjligheter till finansiellt stöd för företag att utveckla en ny eller befintlig vara eller tjänst. Genom webbplatsen Verksamt.se erbjuder Tillväxtverket företagsnyttig information till företag i alla faser.
Tillväxtverket Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Verksamt.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

VINNOVA

Stödjer såväl unga som etablerade, små som medelstora företag finansiellt. Satsar även på resurser på internationella utvecklingssamarbeten.
VINNOVA Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Connect Väst

CONNECT Väst vänder sig till dig som företagsledare eller entreprenör och som befinner sig i tillväxtfas. Du kan bland annat få hjälp med att utveckla företagets affärsstrategi och förbereda dig inför kontakterna med investerare, partners och kunder.
Connect Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Enterprise Europe Network

Erbjuder kostnadsfri rådgivning om exempelvis EU-regler och CE-märkning, förmedling av internationella affärskontakter och service vid teknik- och forskningssamarbeten.
Enterprise Europe Network Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kommerskollegium

Hjälper importerande och exporterande företag med att lösa handelshinder och bistå med information om regler som gäller en viss vara eller tjänsteverksamhet.
Kommerskollegium Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Business Sweden

Hjälper små och medelstora företag att växa internationellt och arbetar för attrahera utlänska inversteringar till Svergie.
Business Sweden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Företagsakuten

Alla företag kan drabbas av ekonomiska svårigheter. Företagsakuten är en icke-vinstdrivande, offentligt finansierad verksamhet som hjälper dig att koppla greppet och göra en översyn. Kostnadsfritt.
Företagsakuten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Västsvenska Handelskammaren

Västsvenska Handelskammaren är en privat partipolitiskt oberoende näringslivsorganisation med fler än 2800 medlemsföretag från hela Västsverige.
Västsvenska handelskammaren Länk till annan webbplats.

Partner Driven Cooperation

Är du intresserad av samarbete utanför Europa? Då kan kanske Partner Driven Cooperation vara en möjlighet för ditt företag.
Sida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Almi

Ska du göra verklighet av din idé? Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? I så fall borde du vända dig till oss på Almi. Tillsammans kan vi ta ditt företagande till en ny nivå.
Almi Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.