Lyssna

Företagsrådgivning

Inom Göteborgsregionen finns ett flertal aktörer som arbetar med företags- och affärsutveckling.

NFC

NyföretagarCentrum Härryda

NyföretagarCentrum ger dig som funderar på att starta eget företag kostnadsfri rådgivning. Vi har erfarna rådgivare som hjälper dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande.
NyföretagarCentrum Härrydalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Business Region Göteborg

När det är dags för ditt företag att utvecklas, när du behöver hjälp med ledarskap, internationalisering eller om det faktiskt inte går som planerat har BRG verktygen som tar dig vidare. BRG erbjuder även starta företag-kurser.
Business Region Göteborglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Expedition Framåt

Tillväxtprogram för små- och medelstora företag i Göteborgsregionen.
Expedition Framåtlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen (VGR) arbetar tillsammans med andra organisationer, universitet och högskola att ta vara på den utvecklingskraft och idéer som finns i samhället.
VGRs arbetsområden för näringslivsutvecklinglänk till annan webbplats

Tillväxtverket

Tillväxtverket erbjuder möjligheter till finansiellt stöd för företag att utveckla en ny eller befintlig vara eller tjänst. Genom webbplatsen Verksamt.se erbjuder Tillväxtverket företagsnyttig information till företag i alla faser.
Tillväxtverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Verksamt.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

VINNOVA

Stödjer såväl unga som etablerade, små som medelstora företag finansiellt. Satsar även på resurser på internationella utvecklingssamarbeten.
VINNOVAlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Connect Väst

CONNECT Väst vänder sig till dig som företagsledare eller entreprenör och som befinner sig i tillväxtfas. Du kan bland annat få hjälp med att utveckla företagets affärsstrategi och förbereda dig inför kontakterna med investerare, partners och kunder.
Connect Västslänk till annan webbplats

Enterprise Europe Network

Erbjuder kostnadsfri rådgivning om exempelvis EU-regler och CE-märkning, förmedling av internationella affärskontakter och service vid teknik- och forskningssamarbeten.
Enterprise Europe Networklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kommerskollegium

Hjälper importerande och exporterande företag med att lösa handelshinder och bistå med information om regler som gäller en viss vara eller tjänsteverksamhet.
Kommerskollegiumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Business Sweden

Hjälper små och medelstora företag att växa internationellt och arbetar för attrahera utlänska inversteringar till Svergie.
Business Swedenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Företagsakuten

Alla företag kan drabbas av ekonomiska svårigheter. Företagsakuten är en icke-vinstdrivande, offentligt finansierad verksamhet som hjälper dig att koppla greppet och göra en översyn. Kostnadsfritt.
Företagsakutenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Västsvenska Handelskammaren

Västsvenska Handelskammaren är en privat partipolitiskt oberoende näringslivsorganisation med fler än 2800 medlemsföretag från hela Västsverige.
Västsvenska handelskammarenlänk till annan webbplats

Yesbox

Yesbox

Yesbox är Göteborgs nya mötesplats för entreprenörer och innovatörer. Här kan du testa dina idéer och bolla dem med andra, få inspiration och professionell stöttning för att ta nästa steg.
Yesboxlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Coompanion

Coompanion

Företagsrådgivning för dig som vill starta eget tillsammans med någon annan.
Coompanion länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Verksamt

Verksamt.se

Skatteverkets, Bolagsverkets och Tillväxtverkets gemensamma hemsida för dig som ska starta, driva eller avveckla företag.
Verksamt.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Partner Driven Cooperation

Är du intresserad av samarbete utanför Europa? Då kan kanske Partner Driven Cooperation vara en möjlighet för ditt företag.
Partner Driven Cooperationlänk till annan webbplats

Skatteverket

Boka plats på våra kostnadsfria informationsträffar och lär dig mer om skatter, avgifter och annat du som företagare behöver veta. Våra träffar finns på många orter i landet och även på webben. Kalendern uppdateras regelbundet med nya träffar.
Anmälan till Skatteverkets informationsträffarlänk till annan webbplats

Almi

Ska du göra verklighet av din idé? Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? I så fall borde du vända dig till oss på Almi. Tillsammans kan vi ta ditt företagande till en ny nivå.
Almilänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt

Fredrik Olsson, näringslivschef 
031-724 63 06
fredrik.olsson@harryda.se