Timvikarie, vill du jobba med oss?

Kommunens verksamheter har ofta ett stort behov av vikarier. Vi behöver timvikarier för att ta hand om äldre invånare på särskilda äldreboenden eller i hemtjänsten. Du kan också vara ett stöd för personer med olika funktionsnedsättningar eller göra en insats i skolan och förskolan. Städning av lokaler och att arbeta med mat och måltider i kommunens kök är andra viktiga jobb som vi behöver din hjälp med.

Här anmäler du intresse för timvikariat inom områden som du är intresserad av.

Hur är det att jobba som timvikarie?

Som timvikarie i Härryda kommun har du ett viktigt och meningsfullt arbete när du är med och skapar bästa möjliga välfärd för Härrydabor men också en bra arbetsmiljö för dina medarbetare i kommunen. Som timanställd hos bemanningsenheten har du möjlighet att arbeta inom flera olika verksamhetsområden. Vill du både arbeta med äldre och inom skolans värld? Det fungerar hos oss.

Timvikarien arbetar när ordinarie personal är frånvarande från jobbet. Ett timvikariat kan variera i tid från några timmar till en längre period.
Du kan arbeta på olika slags arbetsplatser och knyta kontakter och få referenser som kan vara värdefulla om du är ute efter ett mer varaktigt jobb.

Som timvikarie har du en mer fri anställning. Du förbinder dig att arbeta endast de pass du bokats upp på. Du har alltså ingen uppsägningstid utöver dina bokade pass.

Du som studerar eller är pensionär är också välkommen till oss om du vill ha en extra inkomst.

För att trivas som timvikarie är det en fördel om du har lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner. Vi uppskattar också timvikarier som föreslår och tar egna initiativ.

Välkommen till oss!

Kontakt

Kontaktuppgifter hittar du under varje område.