Lärare i engelska och svenska till Introduktionsprogrammen Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Härryda, en kommun som vågar! Här siktar vi mot att ha Sveriges bästa skolor och näringslivsklimat, omsorg av högsta kvalitet och attraktivt samhällsbyggande. Tillsammans är vi 3000 medarbetare som gör mötet med Härryda kommun enkelt. Med mod, nytänkande och handlingskraft inspirerar vi varandra och levererar service med kompetens och kvalitet. Vi söker dig som är engagerad, öppen för olika perspektiv och vill skapa lösningar som håller för kommande generationer. Du hittar oss mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen. Tillsammans åstadkommer vi mer! Härryda kommun har även fattat beslut om att vara huvudman för Sveriges bästa skola vilket också kommer att genomsyra verksamheten på Hulebäcksgymnasiet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lugn och trygg medlem till arbetslaget runt introduktionsprogrammet. Uppdragsbeskrivningen innebär undervisning på IM, företrädesvis på grundskolenivå, samt arbetslagsarbete. Arbetet genomförs i nära samarbete med övriga inom arbetslag/elevhälsa men lämnar stort utrymme till kreativitet och att tänka utanför boxen.

Kvalifikationer

Du som söker har: • lärarexamen med engelska och svenska samt: • god förmåga i relationsskapande • tydlig ledarskapsförmåga • god datorvana i pedagogiska sammanhang • erfarenhet och kunskaper inom NPF-området • god kunskap i inkluderingsarbetet För att trivas hos oss bör du vara flexibel och ha en positiv syn på förändring och alltid ha eleven i centrum. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta tillsammans med de elever som står långt ifrån en traditionell skolgång. Vi söker dig som är tydlig, kreativ och trygg i ledarrollen. Du kan situationsanpassa ditt ledarskap och har lätt för att kommunicera med både vuxna och ungdomar. I ditt pedagogiska ledarskap är du tydlig och har förmågan att skapa en god arbetsmiljö som präglas av trygghet, ansvar och respekt. Du har en vilja och förmåga att skapa goda relationer med elever och personal. Som person är du engagerad och ansvarsfull med en positiv inställning. Du har god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För att erhålla anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister uppvisas.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Härryda kommun
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Erfarenhet
Erfarenhet krävs
Antal platser
1
Publicerad
2021-09-23
Ansök senast
2021-10-10
Läs mer
http://www.harryda.se

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1056408
Ansök

Övrig information

Urval sker löpande, sök därför gärna idag. Välkommen med din ansökan! Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. I första hand ser vi att du söker tjänsten viavårt rekryteringssystem. Behöver du teknisk hjälp med att söka tjänsten i rekryteringssystemet? Kontakta Visma Recruit kundservice på tel: 0771-693 693. Vi vill upplysa om att din ansökan är en allmän handling enligt offentlighetsprincipen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.