Timvikarie Måltidsservice sökes till Härryda kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Härryda, en kommun som vågar! Här siktar vi mot att ha Sveriges bästa skolor och näringslivsklimat, omsorg av högsta kvalitet och attraktivt samhällsbyggande. Tillsammans är vi 3000 medarbetare som gör mötet med Härryda kommun enkelt. Med mod, nytänkande och handlingskraft inspirerar vi varandra och levererar service med kompetens och kvalitet. Vi söker dig som är engagerad, öppen för olika perspektiv och vill skapa lösningar som håller för kommande generationer. Du hittar oss mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen. Tillsammans åstadkommer vi mer! Måltidsservice ansvarar för maten i våra förskolor, skolor och äldreboenden. Vi är ca 140 anställda och tillagar och serverar ca 8600 måltider per dag. Vi arbetar med stort miljöengagemang och är prisbelönta för vårt arbete för minskat matsvinn.

Arbetsbeskrivning

Vi söker kockar och måltidsbiträden.

Kvalifikationer

För att arbeta som kock hos oss krävs kockutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som måltidsbiträde i kök är erfarenhet önskvärd. För dig är det självklart att ge god service till våra kunder och att ha ett gott bemötande mot de som du möter i ditt arbete då du är ansiktet utåt för vår verksamhet. Det är ett krav att du behärskar svenska språket i tal, skrift och förståelse. För att erhålla anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister uppvisas.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Härryda kommun
Omfattning
Timavlönad
Erfarenhet
Erfarenhet krävs
Antal platser
1
Publicerad
2021-08-26
Ansök senast
2021-10-25
Läs mer
http://www.harryda.se

Upplysningar

 • Cecilia Johansson
  Enhetschef
  Telefon: 031-724 64 60
  E-post: Cecilia Johansson
 • Johan Vinblad
  Personalsamordnare
  Telefon: 031-7246452
  E-post: Johan Vinblad
 • Kommunal
  Telefon: 031- 724 63 94
  E-post: Kommunal

Ansökan

Referensnummer: A1050362
Ansök

Övrig information

Vi intervjuar och tillsätter löpande, så du behöver inte vänta utan kan söka under hela perioden fram till 25 oktober-21. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. I första hand ser vi att du söker tjänsten viavårt rekryteringssystem. Behöver du teknisk hjälp med att söka tjänsten i rekryteringssystemet? Kontakta Visma Recruit kundservice på tel: 0771-693 693. Vi vill upplysa om att din ansökan är en allmän handling enligt offentlighetsprincipen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.