Timvikarier Funktionsstöd Hösten 2021

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Härryda, en kommun som vågar! Här siktar vi mot att ha Sveriges bästa skolor och näringslivsklimat, omsorg av högsta kvalitet och attraktivt samhällsbyggande. Tillsammans är vi 3000 medarbetare som gör mötet med Härryda kommun enkelt. Med mod, nytänkande och handlingskraft inspirerar vi varandra och levererar service med kompetens och kvalitet. Vi söker dig som är engagerad, öppen för olika perspektiv och vill skapa lösningar som håller för kommande generationer. Du hittar oss mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen. Tillsammans åstadkommer vi mer!

Arbetsbeskrivning

Vill du göra skillnad? Passar det dig att jobba oregelbundna tider? Är du över 18 år och vill jobba med någonting roligt, utvecklade och meningsfullt? Kanske få värdefull erfarenhet inför framtiden? Din uppgift hos oss är att ge våra brukare en trygg och god omvårdnad, stöd i det dagliga livet samt en stimulerande fritid. Du kommer att få introduktion, utbildning i allmän omvårdnad, handledning samt utbildas i läkemedel och förflyttningsteknik. För dokumentation och planering används anpassade datasystem och du kommer att utbildas i dessa. Boende funktionsstöd Våra brukare är personer i olika åldrar och de du hjälper har varierande funktionsnedsättning och behöver olika mycket hjälp och stöttning i vardagen. Arbetet kan ibland vara både utmanande och fysiskt krävande vilket kräver att du är trygg i dig själv. Vid arbete på natt inom funktionsstöd arbetar du oftast ensam. Arbetstider för vaken natt är normalt mellan kl. 21 och 08 men variationer förekommer.

Kvalifikationer

Meriterande är; - utbildad undersköterska eller stödassistent, - påbörjad undersköterske- eller stödassistentutbildning, - annan motsvarande vårdutbildning eller - erfarenhet av aktuell målgrupp Kvalifikationer - Goda kunskaper i svenska språket, muntligt och skriftligt - Körkort (för funktionsstöd och hemtjänst) - Goda datakunskaper - 18 år (senast dagen då vikariatet påbörjas) Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och är du lämplig men utan erfarenhet/utbildning är du välkommen att söka ändå. Som person är du empatisk, engagerad, lugn och ansvarsfull med ett genuint intresse att arbeta med människor. För att erhålla anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister uppvisas.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Härryda kommun Personalfunktionen Bemanningsenheten
Omfattning
Timavlönad
Erfarenhet
Ingen erfarenhet krävs
Antal platser
8
Publicerad
2021-09-23
Ansök senast
2021-12-13

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1056679
Ansök

Övrig information

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. I första hand ser vi att du söker tjänsten viavårt rekryteringssystem. Behöver du teknisk hjälp med att söka tjänsten i rekryteringssystemet? Kontakta Visma Recruit kundservice på tel: 0771-693 693. Vi vill upplysa om att din ansökan är en allmän handling enligt offentlighetsprincipen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.