Timvikarier Grundskola

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Härryda, en kommun som vågar! Här siktar vi mot att ha Sveriges bästa skolor och näringslivsklimat, omsorg av högsta kvalitet och attraktivt samhällsbyggande. Tillsammans är vi 3000 medarbetare som gör mötet med Härryda kommun enkelt. Med mod, nytänkande och handlingskraft inspirerar vi varandra och levererar service med kompetens och kvalitet. Vi söker dig som är engagerad, öppen för olika perspektiv och vill skapa lösningar som håller för kommande generationer. Du hittar oss mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen. Tillsammans åstadkommer vi mer!

Arbetsbeskrivning

Har du intresse, vilja och engagemang att arbeta tillsammans med barn och ungdomar? Tycker du om att ta ansvar och trivs med att vara på olika arbetsplatser. Har du kanske kunskap/kompetens/erfarenhet inom något särskilt skolämne? I grundskolan arbetar olika yrkesgrupper så som lärare, elevassistent, förskolelärare och lärare i fritidshem. Vid sjukdom, vård av barn och andra ledigheter behöver vi timvikarier som kan komma in med kort varsel. Som timvikarie hamnar du mitt i verksamheten där det förutsätts att du är flexibel och snabbt kan sätta dig in i olika rutiner. Passar det dig att jobba 3-5 dagar per vecka? Att arbeta på olika arbetsplatser och gå in och vikariera i olika yrkesgrupper? Då kanske du är en kandidat för vår resursgrupp. Som timanställd i denna grupp vet du att du kommer att arbeta, ungefärliga arbetstider och ibland får du besked om vilken skola samma dag. Du avgör själv vilka dagar du vill jobba och dessa kan variera vecka till vecka. Du lägger in din tillgänglighet i vårt system Time Care Pool. Skolans första lektion börjar runt kl 8.00, vilket kräver att man behöver kunna vara tillgänglig från ca 7:30.

Kvalifikationer

Meriterande är; - relevant utbildning för yrket - relevant erfarenhet av yrket Kvalifikationer - Mycket goda kunskaper i svenska språket, muntligt och skriftligt - Körkort (flera av våra uppdrag kräver att du har körkort men inte alla) - Goda datakunskaper - Minst 18 år Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och är du lämplig men utan erfarenhet/utbildning är du välkommen att söka ändå. För att erhålla anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister uppvisas.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Härryda kommun Personalfunktionen Bemanningsenheten
Omfattning
Timavlönad Dagtid
Erfarenhet
Ingen erfarenhet krävs
Antal platser
20
Publicerad
2022-05-02
Ansök senast
2022-06-30

Upplysningar

 • Nathalie Backlund
  Rekryteringsansvarig
  Telefon: 031-724 88 13
  E-post: Nathalie Backlund
 • Cecilia Lauri
  Enhetschef Bemanningsenheten
  Telefon: 031-724 82 65
  E-post: Cecilia Lauri
 • Fackliga företrädare nås via kommunens växel
  Telefon: 031-724 61 00

Ansökan

Referensnummer: A1080256
Ansök

Övrig information

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. I första hand ser vi att du söker tjänsten viavårt rekryteringssystem. Behöver du teknisk hjälp med att söka tjänsten i rekryteringssystemet? Kontakta Visma Recruit kundservice på tel: 0771-693 693. Vi vill upplysa om att din ansökan är en allmän handling enligt offentlighetsprincipen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.