Lärare i fritidshem till Furuhällsskolan i Mölnlycke

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Härryda, en kommun som vågar! Här siktar vi mot att ha Sveriges bästa skolor och näringslivsklimat, omsorg av högsta kvalitet och attraktivt samhällsbyggande. Tillsammans är vi 3000 medarbetare som gör mötet med Härryda kommun enkelt. Med mod, nytänkande och handlingskraft inspirerar vi varandra och levererar service med kompetens och kvalitet. Vi söker dig som är engagerad, öppen för olika perspektiv och vill skapa lösningar som håller för kommande generationer. Du hittar oss mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen. Tillsammans åstadkommer vi mer! Furuhällsskolan är en F-5 skola nära Mölnlycke centrum och har goda buss- och tågförbindelser till både Göteborg och Borås. På skolan går ca 320 elever. Skolan är belägen i ett villaområde med närhet till naturen och vår skolskog som vi använder under elevernas hela dag på skolan. På Furuhällsskolan arbetar vi tillsammans i arbetslag för att ge alla elever förutsättningar att utvecklas så långt det är möjligt mot läroplanens mål. Arbetslagen består av fritidspedagoger, förskollärare och grundskollärare som har ett gemensamt ansvar för elevens hela skoldag. På fritidshemmen är eleverna fördelade på fem avdelningar. Eleverna på skolan har tillgång till en egen iPad och ges goda förutsättningar att arbeta med digitalisering i alla ämnen. På Furuhällsskolan arbetar vi för: • goda möten • lärande som rustar eleverna för framtiden • nära samverkan mellan skola och hem • ansvarstagande för miljön.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärare i fritidshem som vill vara med och utveckla fritidshemmen på Furuhällsskolan. Hos oss får du möjlighet att arbeta med utbildade kollegor. Vi söker dig som har ett inkluderande förhållningssätt och möter varje elev utifrån individuella förutsättningar och behov. Du är en engagerad och flexibel pedagog med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa goda möten och att samspela med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Kvalifikationer

Du som söker: · har legitimation för att undervisa i fritidshemmet. Det är även möjligt att komma ifråga för tjänsten om du inväntar din legitimation · ser det som en styrka att arbeta i arbetslag · tycker att vårdnadshavarna är en viktig resurs i ditt arbete · har förmåga att skapa goda relationer och har ett tydligt och professionellt bemötande i dialog med elever och vårdnadshavare · är bra på att kommunicera, både i tal och i skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. För att erhålla anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister uppvisas.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Härryda kommun
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: december 2021, eller enligt överenskommelse.
Erfarenhet
Ingen erfarenhet krävs
Antal platser
1
Publicerad
2021-09-20
Ansök senast
2021-09-30
Läs mer
http://www.harryda.se/furuhallsskolan

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1055635
Ansök

Övrig information

Intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. I första hand ser vi att du söker tjänsten viavårt rekryteringssystem. Behöver du teknisk hjälp med att söka tjänsten i rekryteringssystemet? Kontakta Visma Recruit kundservice på tel: 0771-693 693. Vi vill upplysa om att din ansökan är en allmän handling enligt offentlighetsprincipen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.