Timvikarier Förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Härryda, en kommun som vågar! Här siktar vi mot att ha Sveriges bästa skolor och näringslivsklimat, omsorg av högsta kvalitet och attraktivt samhällsbyggande. Tillsammans är vi 3000 medarbetare som gör mötet med Härryda kommun enkelt. Med mod, nytänkande och handlingskraft inspirerar vi varandra och levererar service med kompetens och kvalitet. Vi söker dig som är engagerad, öppen för olika perspektiv och vill skapa lösningar som håller för kommande generationer. Du hittar oss mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen. Tillsammans åstadkommer vi mer!

Arbetsbeskrivning

Är du över 18 år och vill jobba med någonting roligt, utvecklade och meningsfullt? Kanske få värdefull erfarenhet inför framtiden? Söker du extraarbete eller vill du arbeta heltid? Vill du jobba med barn? Är du ansvarsfull och kan ställa upp med kort varsel även om du får en bokning från oss tidigt på morgonen. Som timvikarie hamnar du mitt i verksamheten där det förutsätts att du är flexibel och snabbt kan sätta dig in i olika rutiner. Du får möjlighet att arbeta på flera av våra förskolor under kortare eller längre uppdrag. Inom förskolan har vi timvikarier i alla åldrar och det viktiga är viljan och engagemanget att arbeta tillsammans med barn.

Kvalifikationer

Meriterande är; - relevant utbildning/erfarenhet för yrket Kvalifikationer - Mycket goda kunskaper i svenska språket, muntligt och skriftligt - Körkort (flera av våra uppdrag kräver att du har körkort men inte alla) - Goda datakunskaper - Minst 18 år Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och är du lämplig men utan erfarenhet/utbildning är du välkommen att söka ändå. För att erhålla anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister uppvisas.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Härryda kommun Personalfunktionen Bemanningsenheten
Omfattning
Timavlönad Dagtid
Erfarenhet
Ingen erfarenhet krävs
Antal platser
20
Publicerad
2022-05-02
Ansök senast
2022-06-30

Upplysningar

 • Nathalie Backlund
  Rekryteringsansvarig
  Telefon: 031-724 88 13
  E-post: Nathalie Backlund
 • Cecilia Lauri
  Enhetschef Bemanningsenheten
  Telefon: 031-724 82 65
  E-post: Cecilia Lauri
 • Fackliga företrädare Kommunal
  Telefon: 010-4429444

Ansökan

Referensnummer: A1080274
Ansök

Övrig information

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. I första hand ser vi att du söker tjänsten viavårt rekryteringssystem. Behöver du teknisk hjälp med att söka tjänsten i rekryteringssystemet? Kontakta Visma Recruit kundservice på tel: 0771-693 693. Vi vill upplysa om att din ansökan är en allmän handling enligt offentlighetsprincipen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.