RM i Tipspromenad

Riksmästerskap i tipspromenad 11 april - 8 maj

Forskning kring vardagsrörelse och fysisk aktivitet visar att den är viktigare än någonsin. Dessutom är socialt umgänge en betydande faktor för att vi ska må bra. Vi slår ihop två viktiga ämnen och erbjuder dig en unik möjlighet att tävla för din kommun och personalförening i RM i tipspromenad våren 2022!

Resultatet

Här hittar du resultatet från tävlingen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Så här gör du för att deltaga

Tävlingen går ut på att genomföra minst två quizpromenader i veckan under 4 veckor i sträck genom appen Active Quiz. HKIF har ett unikt QUIZ-ID nämligen just "HKIF", som används på appens startsida när du tävlar.

Vi räknar snittpoäng för alla lag och vi premierar kontinuitet och genomförda promenader framför rätt antal svar. Det är alltså viktigare att du genomför dina två promenader i veckan under tävlingen utan avbrott än att du har höga poäng på enstaka quiz-promenader. Du som deltagare i respektive kommun startar sina quizpromenader när du vill och vart de vill. Varje fråga dyker upp i din telefon efter 100-200 meters promenad!

Delta på lunchrasten, på promenaden med hunden eller varför inte utforska ett nytt område i din kommun på helgen? Active Quiz kan alltså genomföras under dina egna förutsättningar. Varje quiz är 1-2
km meter långa och innehåller 10 frågor.

Så här loggar du in. 1 Hämta appen ActiveQuiz. 2 Skriv in quiz-id HKIF. 3 Logga in genom att ange ett gästnamn som kommer synas i topplistorna.
När du startar ett quiz. Du kan gå din promenad var du vill, efter mellan 100 och 200 meter plingar det till och du får en fråga. Välj ett av svarsalternativen och promenera sedan vidare.
När du är klar - skicka in ditt resultat. Ange mailadress eller telefonnummer. Vill du inte uppge din uppgifter skriver du telefonnummer 000000 och lämna fältet för mailadress tomt.