Kontakt
Lyssna

Välkommen att sommarjobba hos oss inom socialtjänsten!

Här hittar du information om sommarvikariat samt timanställning inom socialtjänsten. Du ansöker enkelt via våra e-tjänster. Välkommen!

Vikarier till sommaren 2019

Är du över 18 år och vill jobba med något roligt, utvecklade och meningsfullt? Kanske få värdefull erfarenhet inför framtiden? Vi har viktiga sommarjobb inom hemtjänst, som personlig assistent och på boenden för äldre och funktionshindrade. Utbildning och erfarenhet är bra, men inte alltid något vi kräver. Kan du dessutom jobba extra innan sommaren är det ett extra plus!

Som sommarvikarie går du på ett schema med bestämda dagar/tider. Du jobbar via Bemanningsenheten men blir kopplad till en eller ett par enheter. Rekrytering pågår och tillsättning sker löpande, så välkommen att ansöka redan nu via e-tjänsten nedan

Läs mer om sommarjobben inom socialtjänstenlänk till annan webbplats

SÖK SOMMARJOBB INOM SOCIALTJÄNSTEN
VIA E-TJÄNSTlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du kan också skriva ett kort personligt brev och skicka ditt CV till: ansokan.soc@harryda.se.

Välkommen att kontakta oss!

Vi finns på Hönekullavägen 11, intill tågstationen i centrala Mölnlycke. Våra öppettider är måndag till torsdag (oavsett helgdag) mellan klockan 6.30-16.00 och fredag klockan 6.30-15.30. Vi har lunchstängt mellan klockan 11.30-12.30. Telefonnummer: 031-724 86 88

Timanställning inom socialtjänsten

Vill du ha ett flexibelt arbete där du hjälper andra människor? Vill du ha en trygg och stabil arbetsgivare med bra arbetsvillkor och lön? Vill du jobba med något roligt, utvecklande och meningsfullt? Söker du värdefull erfarenhet inför ditt framtida yrkesliv eller är ett omvårdande jobb ditt framtida yrkesval? Då är du välkommen att söka arbete som timanställd inom socialtjänsten!

Enkelt att vara timanställd hos oss

Som timanställd styr du själv när du kan och vill jobba, du lägger dig enkelt tillgänglig via en app i din telefon. Givetvis lär vi upp dig så att du känner dig trygg i ditt arbete innan du kan lägga dig tillgänglig för uppdrag.

Du kan välja att jobba mycket eller lite. Verksamheterna har behov av vikarier dygnet runt, årets alla dagar.  

Som timanställd

Du ska ha ett intresse för att arbeta med människor och trivas med oregelbundna tider. Du behöver inte ha någon speciell erfarenhet utan din personlighet är viktigare. Du ska ha fyllt 18 år och klara svenska bra i tal och skrift. Körkort är ett krav i några verksamheter men inte alla.

Så här ansöker du

För att ansöka använder du nedanstående länk. Du loggar in och fyller i ett enkelt formulär. Vi kontaktar dig inom två veckor från det att vi fått in din ansökan.

SÖK TIMANSTÄLLNING INOM SOCIALTJÄNSTEN
VIA E-TJÄNSTlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du kan också skriva ett kort personligt brev och skicka ditt CV till: ansokan.soc@harryda.se.

Välkommen att kontakta oss!

Vi finns på Hönekullavägen 11, intill tågstationen i centrala Mölnlycke. Våra öppettider är måndag till torsdag (oavsett helgdag) mellan 6.30-16.00 och fredag 6.30-15.30. Vi har lunchstängt mellan 11.30 och 12.30. Telefonnummer: 031-724 86 88