Lyssna

Bemanningsenheten förskola

Vill du ha ett flexibelt arbete där du själv kan styra när du kan vara tillgänglig för arbete? Deltid eller mer, du väljer. Tycker du om att arbeta med barn? Då är du rätt person för oss och har möjlighet att söka arbete som timvikarie i förskoleverksamheten i Härryda kommun.

Vi ser gärna sökande som kan ställa upp med kort varsel även om du får en bokning från oss tidigt på morgonen. Som timvikarie hamnar du mitt i verksamheten där det förutsätts att du är flexibel och snabbt kan sätta dig in i olika rutiner. Du får möjlighet att arbeta på flera av våra förskolor under kortare eller längre uppdrag.

Inom förskolans har vi timvikarier i alla åldrar, det tycker vi är fantastiskt! Kanske är du ung, kanske precis slutat skolan och inte riktigt vet vad du vill göra? Eller är du äldre, kanske pensionär och vill komma ut och arbeta ibland? En sak har de gemensamt; viljan och engagemanget att arbeta tillsammans med barn.

Vi behöver fler ansvarsfulla timvikarier som kan rycka in när ordinarie personal inte är på plats. Välkommen att bli en del av vårt team!

Läs om våra förskolor

Enkelhet

Vi lär dig hur du lägger dig tillgänglig i vårt digitala bokningssystem – Time Care Pool. Du får sedan enkelt din bokning via ett sms med den information du behöver. Smidigare kan det inte vara!

Ansökan

Generella krav

För att få arbeta på förskola krävs ett giltigt utdrag från polisens belastningsregister. Börja gärna med att ansöka om det på www.polisen.selänk till annan webbplats (tar ca 2 veckor). Det finns flera varianter, välj det som
gäller för skola och förskola.

Du ska ha fyllt 18 år. Om du pluggar på gymnasiet, är vi måna om att du ska gå färdigt din utbildning. Därefter är du välkommen att söka som timvikarie. Du ska klara svenska språket i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Så här ansöker du

För att ansöka använder du nedanstående länk. Du loggar in och fyller i ett enkelt formulär. Vi behandlar alla ansökningar löpande och kontaktar dig snarast. Förbered dig på att ta med CV och personligt brev om du blir kallad på intervju.

Du kan också mejla ett personligt brev och CV till ansokan.forskola@harryda.se.

Har du frågor finns vi på telefon 031-724 86 86

Kontakt

Cecilia Lauri, enhetschef
031-724 82 65cecilia.lauri@harryda.se