Kontakt
Lyssna

Timvikarier till Hindås skola

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen. Hindås skola ligger i centrum av samhället med bra kommunikationer till både Borås och Göteborg. På skolan går 360 barn i årskurs F5. På fritidshemmen är barnen fördelade på sex avdelningar. Skogen med all dess pedagogiska möjligheter ligger nära skolan. I skolans alla verksamheter arbetas det aktivt med rörelse och kamratskap.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som kan vikariera på skolan när någon av vår ordinarie personal är borta. Vikariat kan ske som klasslärare, elevassistent, på fritids eller i förskoleklass.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta med barn och som vill hjälpa till med att skapa goda lärmiljöer. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och någon form av pedagogisk utbildning. Du har förmågan att skapa positiva möten mellan elever, föräldrar och kollegor. Du ska ha fyllt 18 år och vi ser gärna sökande som kan ställa upp med kort varsel när vi ringer även om du får ett samtal från oss på morgonkvisten. Vi ser gärna att du har kunskap kring neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Har du önskemål om att få undervisa i vissa ämnen och/eller bara på fritids så får du gärna skriva det i din ansökan. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Fakta om tjänsten

Upplysningar

 • Camilla Haglund
  Rektor
  Telefon: 031-724 86 40
  E-post: Camilla Haglund
 • Malin Karlsson
  Skoladministratör
  Telefon: 031-724 86 41
  E-post: Malin Karlsson
 • Lärarförbundet
  Telefon: 031-724 63 98
  E-post: Lärarförbundet
 • Kommunal
  Telefon: 031-724 69 72
  E-post: Kommunal

Ansökan

Referensnummer: A910290
Ansök

Övrig information

Vi påbörjar rekryteringsarbetet efter hand som ansökningarna kommer in, så vänta inte. Utdrag från polisens belastningsregister krävs vid anställning så beställ gärna det i god tid då det tar 10 dagar att få det. Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress: Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.