Kontakt
Lyssna

Enhetschef för fastighetsförvaltning och projekt

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen. Sektorn för teknik och förvaltningsstöd är kommunens servicesektor. Vårt uppdrag är att tillhandahålla service till kommunens verksamheter. Sektorns funktioner ger stöd inom områdena fastighet, IT, måltid, service, städ och säkerhet.   Fastighetsfunktionens uppdrag innebär att tillhandahålla verksamhetsenliga lokaler till kommunens kärnverksamheter. Efter en nyligen genomförd omorganisation söker vi nu en chef till en nytillsatt tjänst för enheten förvaltning och projekt. Förutom denna enhet har Fastighetsfunktionen ytterligare tre enheter som arbetar med vaktmästeri, drift- och teknik, och administrativ förvaltning.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill vara med i ett spännande skede där funktionens uppdrag skiftar fokus och där förändringsledning är en viktig del av chefskapet. Som chef för vår nya enhet är du direkt underställd fastighetschefen och du har personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar för din enhet. Du ska leda enhetens sju medarbetare mot uppsatta mål och prioriterade uppdrag. I rollen är du en del av fastighetsfunktionens ledningsgrupp tillsammans med övriga enhetschefer och är med i det strategiska arbetet kring funktionens processer och målsättningar.

Kvalifikationer

Du har högskoleexamen, gärna mot civilingenjör, fastighetsförvaltning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Du har flerårig erfarenhet som chef och brinner för att utveckla, leda förändringsarbete, effektivisera och förvalta fastigheter. Du ska ha erfarenhet från förändringsledning samt ha en analytisk förmåga och känna dig trygg i ditt ledarskap. B-körkort krävs. Det är meriterande om du har erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen, samt god kännedom om de lagar och regler som styr verksamheten. Önskvärda egenskaper I rollen som enhetschef krävs det att du har helhetssyn, är lyhörd samt är uthållig. Som person är du strukturerad och kommunikativ samt har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift på god svenska. Du motiveras av att utveckla verksamheter och får dina medarbetare att känna både stolthet och delaktighet. Det är viktigt att du har ett starkt engagemang för att erbjuda god service till våra kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Upplysningar

 • Maria Hamrehjelm
  Fastighetschef
  Telefon: 031-724 64 58
  E-post: Maria Hamrehjelm
 • Anders Johansson
  Vision
  Telefon: 031-724 64 61
 • Fahd Eter
  Sveriges ingenjörer, SACO
  Telefon: 031-724 62 33

Ansökan

Referensnummer: A907007
Ansök

Övrig information

Vi påbörjar rekryteringsarbetet efter hand som ansökningarna kommer in. Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress: Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.