Kontakt
Lyssna

Speciallärare till Rävlandaskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen. Rävlandaskolan är en mindre skolenhet i Rävlanda, som ligger i den östra delen av Härryda kommun. Vi har ca 180 elever i åk F-5 fördelat på 9 klasser. Vårt elevhälsoteam leds av rektor och består av specialpedagog och socialpedagog på heltid, samt kurator, psykolog och skolsköterska som vi delar med vår grannskola som är en 6-9-enhet.

Arbetsbeskrivning

Som speciallärare hos oss ger du stöd till arbetslag, enskilda elever och elevgrupper. Du arbetar aktivt med elever i behov av särskilt stöd såväl i grupp som enskilt. Som en del av elevhälsoteamet arbetar du på individ- grupp samt organisationsnivå. Du handleder lärare genom att vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare i pedagogiska frågor. Du ger förslag på lämpliga strategier, metoder, material och verktyg. Du deltar i arbetslagens arbete med att utveckla undervisningen efter elevernas behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad speciallärare, eller kanske under utbildning, och vill arbeta med årskurserna 1-5. Du är legitimerad lärare. Som person är du relationsskapande och har ett gott bemötande mot såväl elever som vårdnadshavare och kollegor. Du samarbetar framgångsrikt med andra. Du är flexibel i ditt arbete, då dina arbetsuppgifter varierar och du arbetar i perioder mer intensivt med vissa årskurser, efter behov som bedöms i elevhälsoteamet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A908048
Ansök

Övrig information

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress: Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.