Kontakt
Lyssna

Engagerad förskollärare till Djupedals förskola i Mölnlycke

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen. Är du vår nya pedagog som vill förundras och bli till i ett intressant och givande sammanhang? Brinner du för utveckling och lärande tillsammans med barn och kollegor? Då kanske Djupedals förskola är något för dig. Tillsammans med vår systerförskola Barrskogen bildar vi Barrdalens enhet. I enheten har vi en Pedagogista som utmanar och utvecklar oss kollektivt och individuellt. Våra tankar och förhållningssätt om lärmiljöer, barnsyn och dokumentation inspireras av Reggio Emilia filosofin och kommunens helhetsidé Rötter och Vingar. Vi i Barrdalens enhet strävar mot att utvecklas och nå nya framgångar och här har du möjlighet att utmana och utmanas i lärandets kontinuerliga utveckling. Hos oss får du möjligheten att arbeta med uppdragsmedvetna kollegor och du kommer att ingå i en av enhetens utvecklingsgrupper där vi genom reflekterande samtal delar och lär av och med varandra. Enhetens utvecklingsgrupper är Likabehandlingsgruppen, Pedagogiska utvecklingsgruppen och Ikt gruppen. Kompetensutveckling och gemensamma utvecklingsgrupper är viktiga och givande hörnstenar för vår gemensamma utveckling.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill skapa meningsfulla, utmanande och kreativa sammanhang tillsammans med pedagoger och våra yngsta världsmedborgare. Med kollegor ansvarar du för verksamhetens uppföljning, utvärdering och utveckling där pedagogisk dokumentation och gemensam reflektion i arbetslaget har stor betydelse för att skapa ett givande systematiskt kvalitetsarbete. Du kommer att vara engagerad i olika projekt tillsammans med barnen, dokumentera barns lärprocesser och vara med för att utveckla utbildningen som kopplas till läroplanen, Rötter och vingar samt skollagen. Vi använder Unikum för att dokumentera barns lärprocesser. Du får tillgång till en personlig I-pad, arbetskläder för utevistelse samt pedagogiska måltider.

Kvalifikationer

-Du är utbildad och legitimerad förskollärare/lärare med inriktning mot förskolan. -Förskollärarlegitimation är ett måste, erhållen eller ansökt sådan. -Du arbetar efter Lpfö -18 samt skollagen. -Du ska ha ett genuint intresse för barn och vilja följa dem i deras utveckling och lärande. -Du är flexibel samt bidra med ett positivt förhållningssätt, är engagerad och har en god samarbetsförmåga . Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A910240
Ansök

Övrig information

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress: Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.