Kontakt
Lyssna

Personalspecialist till Personalfunktionen

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Vi är ca 3000 anställda och av dessa är ca 150 chefer. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen. Härryda kommun har en central personalfunktion, placerad i Mölnlycke, som arbetar både operativt och strategiskt. Vid personalfunktionen är vi totalt 22 medarbetare och består av tre enheter; personal, lön samt Oasen som i huvudsak arbetar med förebyggande personalvård. Inom personalenheten arbetar fem personalspecialister, en utredare och en personaladministratör. Vi söker nu en ny personalspecialist, vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning

Arbetet som personalspecialist är omväxlande och självständigt med stora möjligheter att påverka arbetsformer och strukturer. Varje personalspecialist arbetar gentemot varsin sektor och har direkt kontakt med de chefer som arbetar där. Du kommer att arbeta i huvudsak med förskoleverksamheten. Ditt uppdrag är att ge kvalificerat konsultativt stöd inom hela personalområdet utifrån de frågor våra chefer möter i sin vardag. Du kommer också vara delaktig och arbeta fördjupat i en eller flera personalprocesser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen inom personalområdet eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du som söker ska ha erfarenhet av kvalificerat personalarbete. Du tolkar och omsätter arbetsrätt i praktiken, är trygg, strukturerad och professionell i din yrkesroll. Du bidrar aktivt till att utveckla arbetet och är prestigelös. Vi vill att du har en god pedagogisk och analytisk förmåga och är ansvarstagande. Du är flexibel och har ett konsultativt arbetssätt. Du är van vid att arbeta och driva dina ärenden självständigt samtidigt som gott samarbete är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska vara kommunikativ samt ha lätt för att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska. B-körkort krävs.

Fakta om tjänsten

Upplysningar

 • Anders Pettersson
  Personalchef
  Telefon: 031-724 63 39
  E-post: Anders Pettersson
 • Pernilla Carlsson
  Personalspecialist
  Telefon: 031-724 63 43
  E-post: Pernilla Carlsson
 • Jennie Andersson
  Vision
  Telefon: 031-724 63 42

Ansökan

Referensnummer: A908491
Ansök

Övrig information

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress: Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.