Kontakt
Lyssna

Timvikarier till Rävlanda skola, Härryda kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen. Rävlandaskolan är en mindre skolenhet i Rävlanda, som ligger i den östra delen av Härryda kommun. Vi har ca 180 elever i åk F-5 fördelat på 9 klasser.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som kan vikariera när någon av vår ordinarie personal är borta. Vikariat kan ske som klasslärare, elevassistent, på fritids eller i förskoleklass. Vi söker dig som vill arbeta med barn och som vill skapa meningsfulla, utmanande och kreativa sammanhang tillsammans med oss. Vi lägger stor vikt vid vårt bemötande gentemot barnen och varandra och har en öppen dialog där vi samarbetar över gränserna. Vi tror på det kompetenta barnet som vill, kan och duger. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och någon form av pedagogisk utbildning. Du har förmågan att skapa positiva möten mellan elever, föräldrar och kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som: • har fyllt 18 år och vi ser gärna sökande som kan ställa upp med kort varsel när vi ringer, även om du får ett samtal från oss på morgonkvisten • är uppdragsmedveten och vill vara med och utveckla arbetet mot skolans mål • är lyhörd och har förmågan att se varje barns individuella behov och förutsättningar, både enskilt och i gruppen • är en engagerad, flexibel person med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A905289
Ansök

Övrig information

Vi påbörjar rekryteringsarbetet efter hand som ansökningarna kommer in, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister krävs vid anställning så beställ gärna det i god tid då det tar ca 10 dagar att få det. Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det 10 minuters bilfärd alt. 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 37 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 800 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress: Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.