Lyssna

Timvikarier Förskola hösten 2020

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Arbetsbeskrivning

Är du över 18 år och vill jobba med någonting roligt, utvecklade och meningsfullt? Kanske få värdefull erfarenhet inför framtiden? Söker du extraarbete eller vill du arbeta heltid? Vill du jobba med barn? Är du ansvarsfull och kan ställa upp med kort varsel även om du får en bokning från oss tidigt på morgonen. Som timvikarie hamnar du mitt i verksamheten där det förutsätts att du är flexibel och snabbt kan sätta dig in i olika rutiner. Du får möjlighet att arbeta på flera av våra förskolor under kortare eller längre uppdrag. Inom förskolan har vi timvikarier i alla åldrar och det viktiga är viljan och engagemanget att arbeta tillsammans med barn. Uppdragen är förlagda till dagtid måndag till fredag.

Kvalifikationer

Meriterande är; - relevant utbildning/erfarenhet för yrket Kvalifikationer - Mycket goda kunskaper i svenska språket, muntligt och skriftligt - Körkort (flera av våra uppdrag kräver att du har körkort men inte alla) - Goda datakunskaper - Minst 18 år Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och är du lämplig men utan erfarenhet/utbildning är du välkommen att söka ändå.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Härryda kommun Personalfunktionen Bemanningsenheten
Omfattning
Timavlönad Dagtid
Löneform
Timlön
Erfarenhet
Ingen erfarenhet krävs
Antal platser
30
Publicerad
2020-11-10
Ansök senast
2020-12-31

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A986734
Ansök

Övrig information

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress: Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.