Kontakt
Lyssna

Undersköterska till hemtjänsten i Mölnlycke

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Arbetsbeskrivning

Inom hemtjänsten möter du människor som bor kvar i sina hem. Här kommer du hjälpa brukarna med personlig omsorg såsom hygien, måltider, sociala aktiviteter, ledsagning till läkare/samhällsbesök och vissa hälso- och sjukvårdsinsatser utifrån brukarnas individuella behov. I ditt arbete kan även vardagliga sysslor som att städa, tvätta och handla ingå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har erfarenhet av arbete i äldrevården som vårdbiträde. Du har förmågan att ge god service, tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt och omtanke. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Arbetet kräver att du har en social förmåga, är noggrann och ansvarstagande med god samarbetsförmåga. För att kunna kommunicera och dokumentera behöver du behärska svenska i både tal och skrift samt ha god datorvana. Körkort är meriterande.

Fakta om tjänsten

Upplysningar

 • Björn Dahlén
  Enhetschef
  Telefon: 031-724 84 56
  E-post: Björn Dahlén
 • Kommunal
  Telefon: 031-724 63 94
  E-post: Kommunal

Ansökan

Referensnummer: A907396
Ansök

Övrig information

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress: Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.