Kontakt
Lyssna

Lärare åk 1-3 till Lunnaskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen. Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det 10 minuters bilfärd alt. 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 37 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 800 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. Lunnaskolan är en F-3-skola i Landvetter med fritidshem och särskola. Eleverna kommer från närområdet Önneröd och Tahult. Skolan består av tre byggnader och en skolgård som inbjuder till många olika lekar och aktiviteter. På skolan går ca 400 elever i årskurserna F-3. Det finns en hög kompetens bland pedagogerna vilket ger förutsättningar för en god kvalitet. Vi strävar efter att ta tillvara barnens lek och kreativitet. Skolan ligger i en villabebyggelse i Landvetter med naturen in på knutarna. Det är femhundra meter till vår egen skolskog och Landehofs motionsspår som används flitigt.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder nu tillsvidareanställning på heltid med uppdrag att arbeta som klasslärare i åk 1.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare för grundskolans tidigare årskurser. Vi söker dig som är positiv, initiativrik, som kan bidra aktivt till vårt skolutvecklingsarbete och till ett gott klimat och utvecklande samarbete. Som lärare hos oss kommer du att arbeta i ett arbetslag, vilket innebär ett nära samarbete med andra lärare och fritidsledare/fritidspedagoger kring barnets hela dag i skola och på fritidshemmet. Vi söker dig som har ett inkluderande förhållningssätt och möter varje elev utifrån individuella förutsättningar och behov. Du är en positiv och flexibel pedagog med god samarbetsförmåga och har förmågan att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor.

Fakta om tjänsten

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A908817
Ansök

Övrig information

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress: Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.