Lyssna

Modersmålslärare i teckenspråk i Härryda kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen. Härryda Kommun söker lärare i teckenspråk. Undervisningen är förlagd till olika skolor i kommunen. I tjänsten kan även ingå studiehandledning. Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss och utveckla våra elevers kunskaper i teckenspråk. Eleverna du kommer att undervisa har teckenspråk som modersmål. Tjänsten är en allmän visstidsanställning om cirka 30% under läsåret 20/21 med tillträde 2020-08-10

Arbetsbeskrivning

Vi söker en kreativ och inspirerande pedagog med erfarenhet av att utveckla elevers kunskaper i teckenspråk, gärna utifrån ett entreprenöriellt förhållningssätt. Vi förutsätter att du har ett framgångsrikt sätt att möta elever utifrån deras mångfald och ser vinsterna av att samarbeta med kollegor. Vi ser nämligen inom uppdraget möjligheter för dig att ha ett samarbete med de lärarna som för övrigt undervisar eleverna samt med de lärare som ingår i det arbetslag tjänsten är knuten till. Vi förväntar oss att du vill arbeta med att utveckla undervisningen samtidigt som du är engagerad och van att ta eget stort ansvar för att planera, genomföra och utvärdera din undervisning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och dina förutsättningar för ett gott samarbete med elever, vårdnadshavare och personal.

Kvalifikationer

Du som söker: • bör vara utbildad pedagog • bör inneha körkort Om du har erfarenhet från liknande arbete är det en merit. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Fakta om tjänsten

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A952923
Ansök

Övrig information

Vi påbörjar rekryteringsarbetet efter hand som ansökningarna kommer in. Sista ansökningsdag är den 24/5. Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress: Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.