Kontakt
Lyssna

Lastbilschaufför till enheten Mark och anläggningar

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen. Sektorn för teknik och förvaltningsstöd är kommunens servicesektor. Vårt uppdrag är att tillhandahålla service till kommunens verksamheter. Sektorns funktioner ger stöd inom områdena fastighet, IT, måltid, service, städ och säkerhet. Vi sätter kunden i fokus och ska vara den självklara helhetslösningen inom service. Nu söker enheten Mark och anläggningar en lastbilschaufför. Mark och anläggningar arbetar med drift och underhåll av kommunens trafik och fritidsanläggningar.

Arbetsbeskrivning

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara chaufför för tung lastbil med lastbilsmonterad kran och lastväxlare. Du kommer att assistera med flak, kran och materialtransporter till parkavdelningen, anläggningsarbeten, idrottplatsarbetarna och renhållningsarbeten. Kranredskap som du kommer jobba med är skopa, grip, pallgafflar, vajer och gripsåg. Du kommer även att jobba med administrativa arbeten digitalt och i datamiljö med körlistor, produktionsplaner och felanmälningar via Infracontrol. Som lastbilschaufför kommer du både att arbeta självständigt och tillsammans med våra engagerade medarbetare. Dina kunskaper i det svenska språket är goda i både tal och skrift. Som person är du positivt och har ett utvecklingsorienterat arbetssätt. Du kommer även att arbeta med andra enheter, verksamheter och sektorer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har C-körkort. Du har giltigt digitalt förarkort, yrkeskompetensbevis och utbildningsintyg för lastbilsmonterad kran upp till över 18 t/m. Den vi söker är självgående, har även ett stort intresse av praktiska arbeten då du kommer att ansvara för att lastbilen, dess utrustning och redskap är vid säkert och gott skick. Du förstår sammanhanget av de åtgärder som du utför. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med lastbilsmonterad kran och lastväxlare. Som person är du en engagerad problemlösare som vill skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö. Du sätter stor vikt vid ett gott bemötande till allmänheten, kunder, medarbetare och är social, pålitlig och ansvarsfull. Meriterande är om du har utbildningen arbete på väg nivå 1 och 2 och utförd arbete med kranmonterad gripsåg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Upplysningar

 • Daniel Svensson
  Enhetschef Mark och anläggningar
  Telefon: 031-724 67 98
  E-post: Daniel Svensson
 • Jimmie Karlsson
  Lastbilschaufför
  Telefon: 031-724 89 86
  E-post: Jimmie Karlsson
 • Jennie Andersson
  Vision
  Telefon: 031-724 63 42
  E-post: Jennie Andersson
 • Kommunal
  Telefon: 031-724 63 94

Ansökan

Referensnummer: A908319
Ansök

Övrig information

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress: Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.