Till innehållet

Invånarlabb

När kommunen utökar den digitala servicen, är det behoven hos dig som invånare som styr. Delta i vårt Invånarlabb och var med och påverka utvecklingen av din digitala vardagsnytta. Genom demo, digitala möten, enkäter och diskussionsforum ges du möjlighet att tycka till och utveckla lösningar som gör din vardag lite enklare.

Familj sitter med laptop och mobiler vid köksbord.

Foto: Guerilla Productions, Mostphotos

Vad tycker du som bor här?

Invånarlabb är fokusgrupper som består av olika kommuninvånare från gång till gång, beroende på frågeställningen. Vad har du för digitala utmaningar och vilken kontakt med och service från kommunen behöver du? Det vill Härryda kommun ta reda på genom att involvera dig och andra i vårt Invånarlabb.

I första omgången av Invånarlabb vände vi oss till alla invånare i kommunen. Fokus var digitala tjänster inom samhällsbyggnad i appen Mitt Härryda.
Andra omgången riktade sig till våra vårdnadshavare, och det arbetet är pågående.

Till aktuella dialogmöten och enkäter

Just nu vill vi nå dig som är intresserad av att tycka till om vår nästa tjänst i appen mitt Härryda. I tjänsten ”Härryda växer” visar vi våra detaljplaner på ett nytt sätt och ger dig möjligheten att tycka till. Via en inspelad demo samt frågeenkät kan du under vecka 34 tycka till om det vi tagit fram. Vill du vara med? Anmäl dig via ovan länk.

Kontakt

Camilla Alenäs Atherfold, utvecklingsledare digitalisering

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2023-08-14