Till innehållet

Invånarlabb

När kommunen utökar den digitala servicen, är det behoven hos dig som invånare som styr. Genom att delta i vårt Invånarlabb kan du vara med och påverka utvecklingen av din digitala vardagsnytta direkt.

Familj sitter med laptop och mobiler vid köksbord.

Foto: Guerilla Productions, Mostphotos

Vad behöver du för digitala möjligheter till kontakt med och service från kommunen? Det vill vi ta reda på genom att involvera dig och andra i ett "Invånarlabb": en fokusgrupp bestående av olika kommuninvånare från gång till gång, beroende på frågeställning.

Vad tycker vårdnadshavare?

I första omgången av Invånarlabb vänder vi oss till dig som är vårdnadshavare. Vilka behov har du och vilka utmaningar ser du idag, när det gäller din vardagliga kontakt med kommunens olika verksamheter? Skola, fritidsverksamheter, socialtjänst, kulturskola med mera. Skulle några behov kunna tillgodoses genom utveckling av kommunens digitala tjänster, med fokus på appen Mitt Härryda?

Enkät och dialogmöten

Bidra med dina tankar i den korta enkäten, via e-tjänsten ovan. Vill du även vara med att ta fram lösningar på de behov och utmaningar som framkommer i enkäten, så kan du anmäla ditt intresse för detta via samma tjänst. Dialogmöten med Invånarlabb-gruppen kommer att hållas via Teams, under vintern 2022-2023. Mer information kommer.

Vi ser fram emot att få ha en bra dialog med dig i din roll som vårdnadshavare i kommunen och tillsammans ta fram lösningar som kan göra din vardag lite enklare!

Kontakt

Camilla Alenäs Atherfold, utvecklingsledare digitalisering

Kan vi göra sidan bättre?

Lämna dina synpunkterAnge din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt
Senast ändrad: 2022-11-17